Το πιο chic κορίτσι του Halloween: Απλά πρέπει να δεις το υπέροχο φόρεμα της Emma Watson!

Το πιο chic κορίτσι του Halloween: Απλά πρέπει να δεις το υπέροχο φόρεμα της Emma Watson!

Αυτή είναι η ωραιότερη εμφάνιση του μήνα που μόλις πέρασε!

Κι ενώ οι υπόλοιπες celebrities μεταμορφώθηκαν σε Hillary Clinton, Κλεοπάτρα ή Jessica Rabbit, η Emma Watson κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης και πιο πρωτότυπης Halloween εμφάνισης για φέτος.

Μπορεί να μη φόρεσε κάποιο περίτεχνο κοστούμι, ή να μη δοκίμασε κάποιο τρομακτικό μακιγιάζ, αλλά το πραγματικά μοναδικό Dior gown της, το οποίο επέλεξε για τα βραβεία Harper's Bazaar Women of The Year, θα το θυμόμαστε για καιρό. Με λεπτομέρειες από διαφάνεια και καντημένη πάνω μια μεγάλη κόκκινη νυχτερίδα, η ηθοποιός κατάφερε να μας "τρομάξει" και να μπει στο κλίμα του Halloween με τον πιο chic τρόπο.

emma
39ECF30600000578 3891462 Killer accessories Adding a grungy edge to the ensemble the Harr a 195 1477957344708

Το βραβείο, λοιπόν, για το πιο elegant Halloween outfit, πηγαίνει σίγουρα στην Emma Watson και αυτό το ρούχο, το οποίο ανήκει στη συλλογή του οίκου Dior για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

 DIO1477

Dior, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Εκτός από την κεντημένη νυχτερίδα, μάλιστα, στη φούστα διακρίνεται κεντημένο κι ένα διαβολάκι, και αστέρια από το νυχτερινό ουρανό! Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με clutch bag dior και μαύρο choker, ένα χαλαρό messy bun για χτένισμα και πολύ απλό μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Trick or treat?