Ο no.1 στυλιστικός κανόνας που κρύβεται πίσω από όλα τα looks της Michelle Obama

Ο no.1 στυλιστικός κανόνας που κρύβεται πίσω από όλα τα looks της Michelle Obama

Ποιο είναι το "motto" που ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση;

Μπορεί να μην είναι πια η "Πρώτη Κυρία" της Αμερικής, όμως θα είναι σίγουρα πάντα μια από τις πιο κομψές First Ladies που πέρασαν ποτέ από το Λευκό Οίκο. Η Michelle Obama πόζαρε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Vogue κι εκτός από την υπέροχη φωτογράφισή της (δες όλες τις φωτός στην παραπάνω gallery!), στο περιοδικό διαβάσαμε και το δικό της μικρό μυστικό για κομψό στυλ.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη στιγμή που η ίδια πάτησε το πόδι της στην Washington κι έκτοτε έχει καταχειροκροτηθεί πολλές φορές για τις μοναδικές εμφανίσεις της.

Ποιος είναι ο κανόνας που εφαρμόζει πάντα για την επιλογή outfit της; "Όλα έχουν να κάνουν με την άνεση. Αν σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, πρέπει πρώτα να αισθάνομαι άνετη. Οπότε η πρώτη μου αντίδραση δεν είναι 'Ποιος το έφτιαξε αυτό;', αλλά, 'Ας το δοκιμάσουμε. Πώς δείχνει; Ω, αυτό είναι ωραίο. Ω, ουάου. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να το φορέσω έτσι. Ας του προσθέσουμε μια ζώνη. Νιώθω καλάααα με αυτό'. Υπάρχουν σίγουρα σχεδιαστές που αγαπώ, άνθρωποι που μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. Και το ποιοι είναι σαν άνθρωποι μετράει. Είναι καλοί άνθρωποι; Φέρονται καλά στο προσωπικό τους; Φέρονται καλά στο προσωπικό μου; Είναι νέοι; Μπορώ να τους δώσω μια ώθηση; Αλλά! Όταν όλα αυτά είναι ίσα... είναι χαριτωμένο (το outfit);!".