Ποιες κυρίες θα έκαναν να αναφωνήσουμε από αγανάκτηση με τις στυλιστικές επιλογές τους στο gala του MET;

Ποιες κυρίες θα έκαναν να αναφωνήσουμε από αγανάκτηση με τις στυλιστικές επιλογές τους στο gala του MET;

Μερικές κυρίες στο gala του MET θα ήταν καλύτερο να λάμψουν δια της απουσίας τους αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

metmadonna
metrihanna
metanna
metblake
metsofia

Madonna

H γνωστή σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια πετρόλ δημιουργία της Stella McCartney στολισμένη με τεράστια αστέρια σε όλο το πίσω μέρος της. Την εμφάνιση της αυτή θα τη χαρακτηρίζαμε κάπως μουντή και αδιάφορη σε σχέση με αυτά που συνηθίζει να φοράει η τραγουδίστρια. Πολλά αστέρια στη τουαλέτα και κανένα για την εμφάνιση της.

Rihanna

H αγαπημένη μας τραγουδίστρια αυτή τη φορά μας απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Με μαύρο, δαντελένιο Stella McCartney φόρεμα και μαλλιά πιασμένα σε κακοχτενισμένη κοτσίδα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως πρέπει να αλλάξει στυλίστα και κομμώτρια.

Αnna Wintour

H Αnna Wintour προσήλθε πρώτη στο gala φορώντας δημιουργία του οίκου Chanel. Η γνωστή fashion editor μας έχει συνηθίσει σε πιο elegant εμφανίσεις και θεωρούμε πως αυτή τη φορά το παράκανε με αυτό το τόσο flashy και μακρύ φόρεμα που δεν συμβαδίζει με την ηλικία της και γυαλίζει όπως ο ήλιος.

Blake Lively

H νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε με φόρεμα του οίκου Chanel σε nude αποχρώσεις κεντημένο με κρύσταλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η εμφάνιση αυτή την κολακεύει ιδιαίτερα καθώς χρειαζόταν κάτι σε πιο έντονο χρώμα για να την φωτίσει. Στη θέση της θα ξανασκεφτόμασταν και το χρώμα μαλλιών.

Sofia Vergara

Ίσως η χειρότερη εμφάνιση του φετινού MΕΤ Gala. To υπερβολικά βαρύ κεντημένο φόρεμα του οίκου Carolina Herrera σε συνδυασμό με τα διαμαντένια σκουλαρίκια και το έντονο μακιγιάζ αποτελούν πραγματικά μια πολύ κακή επιλογή για τη συγκεκριμένη βραδιά. H κυρία Vergara δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις σταθερά κακοντυμένες εμφανίσεις της.