Hot Dresses! 10+2 sexy φορέματα με σκίσιμο για να αποχαιρετήσεις το 2016 όπως του αξίζει

Hot Dresses! 10+2 sexy φορέματα με σκίσιμο για να αποχαιρετήσεις το 2016 όπως του αξίζει

Κάνουμε ένα throwback στα καλύτερα φορέματα με thigh-high slit που φόρεσαν οι stars. Για να φύγει το 2016 με τον πιο stylish&sexy τρόπο.

H πόζα της Angelina Jolie στην τελετή των βραβείων Όσκαρ του 2012, έγινε viral για έναν και μοναδικό λόγο: Το Atelier Versace φόρεμα της είχε τόσο ιλιγγιώδες σκίσιμο στον δεξί της μηρό, που ουσιαστικά άφηνε όλο της το πόδι ακάλυπτο. Το «Angie leg effect» έφερε στο προσκήνιο τα φορέματα με thigh-high slit και τα τελευταία 4 χρόνια απολαύσαμε τις εμφανίσεις ουκ ολίγων διάσημων κυριών που τα επέλεξαν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Αυτό όμως δεν τα καθιστά «νέο trend». Gowns με μεγάλο σκίσιμο φορούσε η Marilyn Monroe το 1952 και θεωρούνταν υπερβολικά προκλητική για την εποχή.
Λίγες ώρες πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016, είπαμε να το κάνουμε με αυτόν τον «hot» τρόπο (για να πάει έτσι και η επόμενη χρονιά.. καταλαβαίνετε!) και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες, τις πιο κομψές και τις πιο sexy εμφανίσεις με τέτοιου είδους φορέματα. Η μόνη μας παρατήρηση είναι πως αν έχεις τα πόδια που σου επιτρέπουν να το φορέσεις, κανένας δεν θα κοιτάει το ρούχο σου.

hbz the list slits angelina jolie

H Angelina Jolie στα Όσκαρ το 2012