H Kylie Jenner δεν το φοβήθηκε το total denim look... και το επαναλαμβάνει συχνά

H Kylie Jenner δεν το φοβήθηκε το total denim look... και το επαναλαμβάνει συχνά

Με αμφίβολα αισθητικά αποτελέσματα.

image
image 1
GettyImages 602225848

Η Κylie Jenner δεν είναι συμβατική και συντηρητική όσο αφορά το ντύσιμό της. Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Προκαλεί τονίζοντας τις καμπύλες της και δεν την λες και υπέρμαχο του μινιμαλισμού. Αγαπά όμως, και επιστρέφει σε αυτό συχνά, ένα από τα πιο γνωστά και «παραδοσιακά» υλικά, το denim. Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές έχεις εμφανιστεί με total jean outfits προκαλώντας μας ανάμεικτα συναισθήματα.

Γιατί όπως φαντάζεστε –και όπως θα δείτε παρακάτω- δεν ακολούθησε την πεπατημένη φορώντας ένα απλό τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο από το ίδιο υλικό. Δοκίμασε να βάλει ένα αντρικό, oversized denim jacket ως τοπ, δένοντάς το με μία μεγάλη 80s ζώνη (cool). Έπαιξε με το 80s Spanish style, φορώντας μία midi φούστα και από πάνω δεμένο σαν crop top ένα jean πουκάμισο με κεντήματα. Πέρασε το φεστιβαλικό στυλ στο επόμενο επίπεδο συνδυάζοντας καυτό σορτς και πουκάμισο με μπουστάκι και μπαντάνα (όλα αυτά στην πρώτη σειρά σε επίδειξη μόδας.

Δεν πλήττουμε ποτέ παρατηρώντας και αναλύοντας τα looks της αυτό είναι γεγονός, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσουν κιόλας. Όταν θες να υιοθετήσεις ένα total σύνολο από ένα τόσο ιδιαίτερο υλικό, όπως είναι το denim, πρέπει να κρατήσεις σε «ήσυχους» τόνους, γραμμές και φόρμες , τα κομμάτια που το απαρτίζουν. Δεν μπορείς να «παίζεις» με ρούχα με ξέφτια, τρουκς και ασυμμετρίες γιατί απλά το αποτέλεσμα σου θα είναι πολύ «φορτωμένο» και το ζητούμενο είναι να αναβιώσεις το coolness των 90s όχι την «φασαρία» των 00s.