H συλλογή της Rihanna με logo T-shirts είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχεις δει!

H συλλογή της Rihanna με logo T-shirts είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχεις δει!

Να μία star που δεν δίνει μόνο σημασία σε αυτό που γράφει η ετικέτα του ρούχου της, αλλά και σε αυτό που γράφει το ιδιο το ρούχο της πάνω του.

1020 5

Η Rihanna είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ και τις αντισυμβατικές στυλιστές της επιλογές. Αυτό δεν μας ξαφνιάζει. Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι το αντικείμενο-φετίχ πάνω στο οποίο έχει στηρίξει ολόκληρη την street φιλοσοφία των look της, και αυτό δεν είναι άλλο από το ταπεινό T-shirt. Συγκεκριμένα το logo Τ-shirt, όχι κάποιο απλό μονόχρωμο. Εάν δεν είσαι εξοικειωμένη με την πλούσια συλλογή της από τέτοια μπλουζάκια, τότε θα βρεις τις φωτογραφίες της παραπάνω gallery πραγματικά διασκεδαστική. Έχει μια ολόκληρη ντουλάπα αφιερωμένη στην στυλιστική της εμμονή.
Γεμάτη με μπλουζάκια που έχουν εκτυπώσεις των αγαπημένων μουσικών της, φωτογραφίες από το πρόσωπό της και φυσικά αμφιλεγόμενα συνθήματα που προφανώς εκφράζουν αυτά που πιστεύει. Το ότι «το σχολείο σκοτώνει» είναι ένα από τα μότο της star. Mέσα από τα T-shirts έχει τιμήσει την εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει στηρίξει προεκλογικά την Χίλαρι Κλίντον, έχει ειρωνευτεί ακόμα και την δική της εμφάνιση στα media. Δες τα εφτά πιο cool σχέδια που ξεχωρίσαμε και νιώσε και εσύ πως ρίχνεις μια κλεφτή ματιά στην γκαρνταρόμπα της RiRi.

Με σλόγκαν «το σχολείο σκοτώνει»