Το τελευταίο που περιμέναμε είναι να δούμε την Olivia Palermo με αυτό το jean

Το τελευταίο που περιμέναμε είναι να δούμε την Olivia Palermo με αυτό το jean

Όχι ότι δεν μας αρέσει βέβαια!

Την Olivia Palermo την έχουμε συνηθίσει με κλασικά κομμάτια. Με tailored παντελόνια, με κασμιρένια tops και ντελικάτα αξεσουάρ όπως φουλάρια ή καπέλα. Οπότε ήταν φυσιολογικό να μας εκπλήξει –ευχάριστα για να μην παρεξηγηθούμε- η τελευταία της εμφάνιση με ένα ζιβάγκο σε καμηλό απόχρωση συνδυασμένο με ένα cropped, jean, παντελόνι καμπάνα που άνοιγε μπροστά και είχε ξέφτια στα σημεία του κοψίματος. Αυτό το edgy παντελόνι ανήκει στο νέο αγγλικό, denim brand, SJYP και είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά jeans που έχουμε δει να φοράει το αγαπημένο μας Ιt-Girl.

857827 in pp

Μια ευχάριστη bohemian νότα στην κατά τ’ άλλα preppy γκαρνταρόμπα της star και ταυτόχρονα, ένα προμήνυμα για τις denim τάσεις που θα μας απασχολήσουν και αυτή την άνοιξη.

Μπορείς να το βρεις εδώ και αν σου αρέσει και το αποκτήσεις, παρά την τσουχτερή τιμή του, να ξέρεις ότι είναι ένα statement piece το οποίο συνδυάζεται τόσο με μονόχρωμα και εμπριμέ πουκάμισα, με blazers, denim και biker jackets και φυσικά indie tops με δαντέλες και διαφάνειες αλλά και street μπλουζάκια για casual εμφανίσεις. Η Olivia ρίσκαρε με αυτή της την επιλογή και φυσικά δικαιώθηκε, γιατί στην μόδα όπως και στην ζωή, «ο τολμών νικά»!