Οι πιο καλοντυμένες στην τελετή έναρξης στο φεστιβάλ Καννών

Οι πιο καλοντυμένες στην τελετή έναρξης στο φεστιβάλ Καννών

Ποιες ταίριαξαν καλύτερα στο κόκκινο χαλί την πρώτη μέρα του φεστιβάλ;

Άλλο ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ άρχισε και μπορεί να μην το χαίρεστε εσείς που είστε μακριά αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σχολιάσετε και να χαζέψετε τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Και το φεστιβάλ των Καννών είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε ηθοποιούς που δεν κάνουν συχνά εμφανίσεις στα events του Hollywood. Και θα πρέπει να παραδεχτείτε πόσο υπέροχες δείχνουν οι ευρωπαίες celebrities στις μακριές τουαλέτες τους, γιατί αν δεν παινέψεις και το σπίτι σου, τι άλλο θα κάνεις.

1.Lea Seydoux: Μικρό ζαχαρωτό

spl276751_001

Η πανέμορφη Γαλλιδούλα ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο ροζ cocktail φόρεμα το οποίο παρόλο που τρομάζει σαν ιδέα -το ροζ γίνεται φοβία μετά τα δώδεκα- δείχνει τόσο γλυκό και ρομαντικό πάνω της. Βέβαια πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι τα υπέροχα παπούτσια της σε μεταλιζέ απόχρωση, τα οποία θυμίζουν γοβάκια μικρής πριγκίπισσας.

2.Uma Thurman: Λευκά και πούπουλα

spl276710_001

Ένα φόρεμα με πούπουλα που δεν σε τρομάζει αλλά αντίθετα σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον. Η ξανθιά Thurman ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα και η μεσάτη λευκή τουαλέτα της ταιριάζει αρμονικά με τα χρώματα της. Αλλά επειδή η διαφορά βρίσκεται στην λεπτομέρεια τα υπέροχα πράσινα σκουλαρίκια, είναι η τέλεια πινελιά στο σύνολο.

3.Gaia Berman Amaral: Κομψότητα από Βραζιλία

spl276710_024

Μπορεί να μην την ξέρετε πολύ καλά την βραζιλιάνα ηθοποιό αλλά η Gaia βρήκε τον τρόπο να σας κάνει να μην μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω της. Η υπέροχη στενή τουαλέτα με τα μακριά μανίκια, καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα τόσο συντηρητική όσο και σέξι. Δεν χρειάζεται κανένα αξεσουάρ για να την αναδείξει, μόνο μία ανέμελη κουπ -η οποία την κάνει να μοιάζει με Γαλλιδούλα των 70’s, για να πούμε την αλήθεια- και την απαραίτητη clutch bag στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα.

4.Salma Hayek: Το Hollywood είναι εδώ

spl276710_006

Δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event μία κλασική χολιγουντιανή τουαλέτα. Η Salma έντυσε τις υπέροχες καμπύλες της με ένα αστραφτερό φόρεμα που τελειώνει σε μία αέρινη φούστα. Η αλήθεια είναι ότι το κόκκινο χαλί αγαπάει κάθε τι αστραφτερό, όσο και αν προσπαθούμε να το αρνηθούμε και η Salma έδειχνε υπέροχη.

5.Fan Bing Bing: Μοντέρνα γκέισα

spl276732_002

Ίσως η πιο όμορφη εμφάνιση της βραδιάς, η Κινέζα Fan -επαγγέλλεται ηθοποιός- φορούσε ένα φόρεμα που αν το έβλεπες σαν σκέτο ύφασμα, ούτε για σεντόνι δεν θα το διάλεγες αλλά καταφέρνει να μαγέψει θυμίζοντας ηρωίδα κινέζικης νουβέλας. Σε κερδίζει το υπέροχο φόρεμα, το σκοτεινό μακιγιάζ και η δραματική κουπ που την κάνουν τόσο θεατρική.