Celebrity style: Το «θωρηκτό» Tyra Banks

Celebrity style: Το «θωρηκτό» Tyra Banks

Επιτέλους Tyra, δεν είσαι αδύνατη και αυτό ακριβώς είναι που αγαπάμε πάνω σου. Μη το κρύβεις.

Το γνωστό νεανικό δίκτυο CW στο οποίο παρακολουθούμε αρκετές αγαπημένες σειρές όπως το Gossip Girl και το 90210 έκανε ένα μεγάλο party για να παρουσιάσει τις παραγωγές που θα λανσάρει τον επόμενο χειμώνα.

Ανάμεσα στους celebrity καλεσμένους ήταν και η Tyra Banks, πρών super model και νυν tv persona, δεδομένου ότι το reality προβάλλεται από το κανάλι αυτό. Στο κόκκινο χαλί του event η Tyra μάλλον δεν πρόλαβε να ντυθεί και ήρθε με αμφίεση γραφείου. Μαύρο ψηλοκάβαλο, pencil παντελόνι με ενσωματωμένες τιράντες και κοντό γαλάζιο πουκαμισάκι. Το 50s ανδρόγυνο look της θα ήταν πολύ ωραίο αν δεν το είχε συνδυάσει με αυτές τις μυτερές κόκκινες γόβες που προφανώς έβαλε γιατί είχε πάει με τα αθλητικά στο γραφείο και δεν είχε άλλα παπούτσια εκεί. Άνοιξε και μερικά κουμπιά παραπάνω στο μπούστο και θεώρησε πως με τέτοιο ντεκολτέ ποιος θα κοιτάξει παρακάτω. Λάθος Tyra.

Βέβαια το βασικό πρόβλημα που έχω με την Tyra που τόσο αγαπώ και στηρίζω ως γνήσιος fan του Next Top Model είναι πως με κάθε τρόπο προσπαθεί να αρνηθεί ότι δεν είναι πια νεαρά μοντέλα και πως με 20 κιλά παραπάνω στους γοφούς, ό,τι και να κάνει δεν μπορεί να το κρύψει. Κούκλα μου, είσαι μια ζουμερή γυναικάρα και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς τόσο περισσότερο θα μας αρέσει το look σου. Εις υγείαν λοιπόν των γυναικών με περιφέρεια «Γκραν Κάνιον» που τόσο αγαπάμε.