Γιατί όλος ο κόσμος έκραξε χθες την Pippa Middleton;

Γιατί όλος ο κόσμος έκραξε χθες την Pippa Middleton;

Η εμφάνιση στη βάφτιση του Πρίγκιπα Louis που συζητήθηκε όσο καμία.

GettyImages 994638012
GettyImages 994637992

H χθεσινή ήταν μία συναρπαστική μέρα για την Βασιλική Οικογένεια καθώς όλα τα μέλη της συγκεντρώθηκαν στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ιακώβου για τη βάφτιση του Πρίγκιπα Louis, o οποίος είναι μόλις δύο μηνών. Η Βασίλισσα Elizabeth και ο Πρίγκιπας Philip δεν ήταν σε θέση να παρευρεθούν λόγω βεβαρημένου προγράμματος, αλλά παρόλα αυτά ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είχαν στο πλευρό τους πολλά άλλα μέλη της οικογένειας τους, όπως την θεία του μικρού νεοφώτιστου και νεώτερη αδερφή της Kate Middleton, την εγκυμονούσα Pippa Middleton. Η Pippa ήταν και ένας από τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στο παρεκκλήσι χθες το πρωί, φορώντας ένα midi φόρεμα με κουμπιά, αυστηρό γιακά και μανσέτα στα μανίκια, σε baby blue απόχρωση.

Το φόρεμα ήταν custom made από την σχεδιάστρια Alessandra Rich και η Μiddleton ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γόβες στην ίδια ακριβώς γαλάζια απόχρωση και με ένα γκρι-ασημί box-clutch.

Η Pippa είναι περίπου πέντε μήνες έγκυος στο πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της James Matthew, και όπως θα δεις και εσύ στις φωτογραφίες αυτό μετά δυσκολίας φαινόταν λόγω του κοψίματος του φορέματος. Στο twitter τα αρνητικά σχόλια οργίασαν περιγράφοντας τα ρούχα της ως πολύ συντηρητικά και αυστηρά, ακατάλληλα για την ηλικία της. Εμείς όμως εδώ θα διαφωνήσουμε! Το σημείο στην κοιλιά της που ήταν η «ζώνη» του ρούχου, πριν ξεκινήσει η πλισέ φούστα του, ήταν ιδανικό για να «κρυφτεί» εντελώς η κοιλίτσα της και επίσης το preppy σχέδιό του ήταν ό,τι πρέπει για ένα τόσο σημαντικό, θρησκευτικό γεγονός όπως η βάφτιση. Μην ακούς κανέναν Pippa… μια χαρά ήσουν!
Δες επίσης: Τρία fashion αντικείμενα που αν τα φορέσεις θα δείχνεις τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη