Michelle Obama: Μία Χιονάτη στο Buckingham

Michelle Obama: Μία Χιονάτη στο Buckingham

Η πρώτη κυρία της Αμερικής στην καλύτερή της εμφάνιση.

Η δημοφιλής σύζυγος του Πλανητάρχη, μπορεί να εισέπραξε αρνητικές κριτικές για το Barbara Tfank φόρεμα που φόρεσε όταν συνάντησε τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton πριν από μερικές μέρες, αλλά πολύ γρήγορα πήρε το αίμα της πίσω και με το παραπάνω.

Φορώντας μία παραμυθένια λευκή τουαλέτα στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο Παλάτι προς τιμή των Obama, η Michelle έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Έχοντας τις κριτικές των μεγαλύτερων περιοδικών με το μέρος της και με τη Daily Mail να την αποθεώνει, η Πρώτη κυρία της Αμερικής σάρωσε κάθε βραβείο στιλ που θα μπορούσε να υπάρχει.

Επενδύοντας σε μία maxi ιβουάρ δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή Tom Ford με χιαστί ντεκολτέ και φιόγκο στη μέση, θύμισε πρωταγωνίστρια ονειρικού παραμυθιού με happy end. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια της Cathy Waterman έδεναν άψογα με το μινιμάλ σινιόν και το ασημί της clutch, ενώ τα μακριά της γάντια συμπλήρωναν με επισημότητα το ήδη άψογα δουλεμένο ύφος του συνόλου.

Η Michelle Obama συμβολίζοντας την άριστη συνεργασία των δύο χωρών, καθώς ο σχεδιαστής που επέλεξε ζει και εργάζεται μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, πραγματοποίησε μία εμφάνιση από αυτές που μένουν στην ιστορία.

Aπό το Queen.gr τα συγχαρητήριά μας σε μία βασίλισσα του στιλ.