H Meghan Markle έκανε μία εμφάνιση που θύμισε λίγο Jennifer Lopez

H Meghan Markle έκανε μία εμφάνιση που θύμισε λίγο Jennifer Lopez

Kαι μας γύρισε πίσω στο 2003.

Χθες βράδυ έγιναν στο Λονδίνο τα British Fashion Awards και «Σχεδιάστρια της Χρονιάς» ανακηρύχθηκε η 48χρονη Keller Waight, η creative director του διάσημου γαλλικού Οίκου Givenchy. Και αυτό δεν έκανε την έκπληξη στον χώρο της μόδας. Αυτό όμως που πραγματικά μας ξάφνιασε ευχάριστα ήταν το γεγονός ότι πάνω στη σκηνή ανέβηκε η Meghan Markle, η ίδια η Δούκισσα του Sussex, για να της παραδώσει το βραβείο. Η fashion designer τη στιγμή που το παρέλαβε απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας «αυτή η γυναίκα είναι καταπληκτική, είμαι τυχερή που την ξέρω σε προσωπικό επίπεδο», αναφερόμενη φυσικά στην Meghan. H Δούκισσα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πήγε στο Albert Hall φορώντας ένα maxi, μαύρο gown σε αρχαιοελληνική γραμμή, το οποίο ήταν φυσικά δημιουργία Givenchy και άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο.

https://www.instagram.com/p/BrPWqhTgY85/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
AP 03032301989

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα Tamara Mellon και κοσμήματα Pippa Small. H 37χρονη, η οποία την άνοιξη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έκανε τα μαλλιά της ένα σφιχτό, χαμηλό σινιόν ενώ επέλεξε γήινους τόνους για το μακιγιάζ της. Και παρατηρώντας της μας ήρθε ξαφνικά στο μυαλό η εικόνα της Jennifer Lopez στο πλευρό του Ben Affleck, στα Oscars το 2003.

Credit: ΑP
Η Λατίνα star φορούσε τότε μία παρόμοια one shoulder δημιουργία, δια χειρός Valentino, ενώ είχε επιλέξει να κάνει αντίστοιχο χτένισμα και να δώσει και αυτή μία ηλιοκαμένη όψη στο look της. Δεν ξέρουμε αν η Markle είχε αυτή την εικόνα στο μυαλό της όταν διάλεγε το outfit αλλά όπως και να έχει έκανε τη σωστή επιλογή!
Δες επίσης: Mε αυτόν τον τρόπο φοράει η Ελένη Μενεγάκη τις mini φούστες

https://www.instagram.com/p/BrPUtbYAqid/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading