H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε κάτι που δεν έχει ξαναβάλει

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε κάτι που δεν έχει ξαναβάλει

Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται στην Σιγκαπούρη και κάνει γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV.

Η πρώην κριτής του GNTM βρίσκεται αυτές τις μέρες στην εξωτική Σιγκαπούρη όπου κάνει γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN TV. Και αφού δεν βρίσκεται σε κάποια μητρόπολη της μόδας όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Παρίσι ή το Λονδίνο, η Hλιάνα Παπαγεωργίου είπε να δοκιμάσει και έναν λίγο πιο εξεζητημένο ενδυματολογικό συνδυασμό που ίσως ήταν κάπως ανεπίκαιρος για μία εμφάνιση στην πόλη.

Το 30χρονο μοντέλο φόρεσε ένα ριγέ shirt dress και από πάνω από αυτό μία mini, τζιν φούστα με το κάτω μέρος του φορέματος να φαίνεται κάτω από τη φούστα. Ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να κάνει αυτού του είδους το layering και η αλήθεια είναι πως πολύ μας άρεσε αυτή η αντισυμβατική της επιλογή. Σίγουρα το όλο look παρέπεμπε σε καλοκαίρι οπότε περιμένουμε απλά να περάσουν οι μήνες για να πειραματιστούμε και εμείς με φορέματα και φούστες σε διαφορετικά μήκη και στυλ. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ηλιάνα!
Δες επίσης: SAG Awards 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Screenshot 20190126 100854 com.instagram.android