Πέντε styling tips που μάθαμε κατευθείαν από την Emilia Clarke

Πέντε styling tips που μάθαμε κατευθείαν από την Emilia Clarke

H «Μητέρα των Δράκων» μας δείχνει πώς παίζετε το παιχνίδι της μόδας λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς «Game of Thrones».

Oι φανατικοί του «Game of Thrones», εμείς δηλαδή, μετράμε αντίστροφα μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου για να δούμε το πρώτο επεισόδιο από τον όγδοο και τελευταίο κύκλο της σειράς, «σκοτώνουμε» τον χρόνο μας το τελευταίο διάστημα διαβάζοντας θεωρίες για την έκβασή της. Δεν μας ενδιαφέρει όμως μόνο το ποιος θα κάτσει τελικά στον «Iron Throne» και να θα κερδίζουν οι άνθρωποι τη μάχη με τους «White Walkers» αλλά μας ενδιαφέρουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στις εμφανίσεις τους εκτός πλατό.

Η Emilia Clarke, πιο συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη –έτσι την κατονόμασε το περιοδικό Esquire για το 2015- αλλά και μία από τις πιο καλοντυμένες. Γι’ αυτό ανατρέξαμε στα red carpet looks της στο πρόσφατο παρελθόν για να αποκωδικοποιήσουμε τα κρυμμένα μυστικά του στυλ της και το κάναμε στην παρακάτω gallery. Δες πώς φοράει η «Μητέρα των Δράκων» το σακάκι της, πιο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας επιλέγει για τις βραδινές εμφανίσεις της και πιο μήκος φούστας θεωρεί κολακευτικό για τη σιλουέτα της. Γιατί δεν είναι μόνο η «Βασίλισσα των Ανθρώπων» αλλά και της μόδας!
Δες επίσης: Style Savers: Mε αυτά τα 5 ρούχα και αξεσουάρ θα δείχνεις πάντα κομψή

https://www.instagram.com/p/BuU0VKYlcDF/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading