MTV Movie Awards: Oι χειρότερες εμφανίσεις

MTV Movie Awards: Oι χειρότερες εμφανίσεις

Περπάτησαν το χαλί του MTV και έκλεψαν τις εντυπώσεις για τους λάθος λόγους.

Όπως όλα τα βραβεία, έτσι και τα MTV Movie Awards 2011 έκαναν τους απανταχού fashionista να κλαίνε και όχι από τη χαρά τους!

spl284976_085

Η κατά τ' άλλα συμπαθητική Jessica Szohr, επηρεάστηκε από λεπτομέρειες του πατρικού σπιτιού της και ντύθηκε ασπρόμαυρη ταπετσαρία. Ένα κουρτινοpattern που θα μπορούσε να είναι retro in a good way, στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν κολλάει καθόλου με το σύγχρονο πνεύμα του MTV και δεν αναδεικνύει τη φινέτσα που συνήθως την χαρακτηρίζει. Τώρα καταλάβαμε γιατί την έδιωξαν από το Gossip Girl!

spl285306_021

Η Amanda Bynes δεν ξέρει πραγματικά τι της γίνεται. Το μίνι Herve Legere beige φόρεμα που φοράει δεν ταιριάζει με την (καθόλου αψεγάδιαστη) σιλουέτα της. Το μαύρο Chanel clutch και το λευκό βραχιόλι έχουν έρθει από άλλο παραμύθι και φαίνονται σαν να καρφώθηκαν πάνω της. Αποκορύφωμα του outfit είναι τα τιρκουάζ Louboutin παπούτσια που δίνουν γροθιά σε κάθε ψήγμα αισθητικής. Έλεος.

spl285283_062

Η Nikki Reed είπε να βάλει διαφάνεια που είναι της μόδας αλλά δεν έλαβε υπόψη ότι αυτό προϋποθέτει και λεπτές κομψές γραμμές. Το Heather φόρεμα δεν κάθεται σωστά πάνω της και την κάνει να φαίνεται μάλλον εντελώς άχαρη. Με τις Jimmy Choo peep toe γόβες να μη κάνουν τη διαφορά, γυρίζουμε επιδεικτικά το κεφάλι στο συνδυασμό μαύρου με καφέ πασπαλισμένου με cheap διαφάνεια. Όταν θέλουμε sexy έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό στο κεφάλι μας.

spl285283_046

Η νέα ηθοποιός Gabriella Wilde, αν και με κουκλίστικο πρόσωπο, μοιάζει σαν ένα wanna-be wild girl από το τσόπερ club της γειτονιάς. Ένα στενό δερμάτινο μαύρο σορτσάκι σε συνδυασμό με κρόσια να κρέμονται από εδώ και από εκεί την κάνει να δείχνει trashy, horny, cheesy και ό,τι άλλο τελειώνει σε Υ. Το λεπτεπίλεπτο (και σε αποχρώσεις του μοβ?!) πέδιλο είναι εκτός τόπου και χρόνου.

spl284976_080

Η Holland Roden ονειρευόταν από μικρή να γίνει πριγκίπισσα και τελικά το κατάφερε στα βραβεία του MTV. Μόνο που το Jad Ghandour φόρεμα που έβαλε την κάνει να φαίνεται 20 χρόνια μεγαλύτερη, ενώ δεν τονίζει καθόλου τον άγουρο μικροσκοπικό σωματότυπό της. Θα περιμέναμε από εκείνη κάτι πιο young&fresh, όπως επίσης θα περιμέναμε να αποφύγει ένα κραγιόν που είναι πιο κόκκινο και από το red carpet.

spl285285_033

Συλλεκτικό κομμάτι της βραδιάς! Η Nicky Minaj στο κόκκινο χαλί του MTV αποθεώνει τα κόμπλεξ των 80ς. Το αδιευκρίνιστης προέλευσης σουτιενογιλέκο ξεμπροστιάζει ένα υπερφουσκωμένο μπούστο, που μαζί με το στενό παντελόνι και τα υπερβολικά αξεσουάρ δημιουργεί dejavu από videoclip των SNAP. Αν και χειροκροτούμε μόνα τους τα Gianmarco Lorenzi παπούτσια, μένουμε στη λεπτομέρεια θανάτου: το ροζ μεγάλο νύχι ασορτί με το ροζ κραγιόν. Ζωή σε λόγου μας.