Ποια το φόρεσε καλύτερα και γιατί στα MTV Movie Awards

Ποια το φόρεσε καλύτερα και γιατί στα MTV Movie Awards

Οι εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας στο κόκκινο χαλί τον βραβείων.

Πολλά τα βραβεία εκεί στο Hollywood, κάθε μήνα και μία διαφορετική εκδήλωση. Μουσικοί, τραγουδιστές, μπορεί να έχουν κάθε μέρα γυρίσματα και συναυλίες αλλά το κόκκινο χαλί το τιμούν πάντα.

Και για αυτό το λόγο, τα Mtv Movies Awards της Κυριακής, γέμισαν με ένα σωρό νέους -Mtv είπαμε- και μη καλλιτέχνες. Και τι θα προσέξεις πρώτο στο κόκκινο χαλί; Μα φυσικά τι φόρεσε η κάθε celebrity και ακόμα πιο συγκεκριμένα, πως το φόρεσε η άτιμη.

Blake Lively: Πως σου παν καλέ τα μπλε

spl284252_020

Μπορεί να μας εκνευρίζει ως Serena στο «Gossip Girl» -έλα τώρα παραδέξου το- αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το 'χει το color blocking, δεν θα πω ότι το έχει το σώμα γιατί δεν είμαστε να αγχωνόμαστε καλοκαιριάτικα, αλλά το μπλε electric Michael Kors φόρεμα μαζί με τις, κλασικές πλέον, Louboutin γόβες κάνουν ένα απίστευτο συνδυασμό που κεντρίζει αμέσως το μάτι.

Elle Fanning: Απόλυτο νεανικό look

spl285306_004

Επιτέλους μία πιτσιρίκα, που στα 13 της χρόνια , εμφανίζεται σαν κοριτσάκι της ηλικίας της. Το fashion icon φόρεσε μία φλοράλ playsuit D&G, επίσης φλοράλ wedges -το καλοκαίρι χτύπησε και το Hollywood- και μία H&M ζώνη, γιατί δεν χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να δείχνεις σικάτη.

Leighton Meester: Αστραπές και βροντές

spl284252_017

Είναι ένα από εκείνα τα looks που μόνο τη Leighton εμπιστευόμαστε να το βγάλει ασπροπρόσωπο, Λιτά μαλλιά, καθόλου αξεσουάρ και ένα υπέροχο Balmain φόρεμα, που αστράφτει σαν φλας. Άλλη μία από αυτές τις στιλιστικές υπερβολές που αγαπάμε .

Emma Watson: Το μικρό λευκό φόρεμα

spl284252_025

Ακόμα μία από τις κλασικές στιλάτες εμφανίσεις της γνωστής ηθοποιού, που είναι όπως πάντα προσεγμένες μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Μας αρέσει το απλό λευκό Marchesa φόρεμα με τα κεντημένα κοσμήματα στη λαιμόκοψη. Απλό μακιγιάζ και πιασμένα μαλλιά όπως κλασικά αγαπά η Emma, σε ακόμα μία στιλάτη εμφάνιση.

Julia Jones: 40’s κομψότητα

spl285296_001

Η ηθοποιός του «Twilight» με ένα πανέμορφο, αέρινο εκρού Stella McCartney φόρεμα που ανέμιζε στον καλιφορνέζικο αέρα. Ανέμελος κότσος στα μαλλιά και mary-jane heels, για να ολοκληρώσει το look εμπνευσμένα από την δεκαετία του 40.