Britain Royal Ascot 2019: Tα πιο εκκεντρικά καπέλα που είδαμε στις βασιλικές ιπποδρομίες

Britain Royal Ascot 2019: Tα πιο εκκεντρικά καπέλα που είδαμε στις βασιλικές ιπποδρομίες

Aπό τη «δική μας» Αθηνά Οικονομάκου μέχρι την Kate Middleton, δες τι επέλεξαν να φορέσουν μερικές από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Ευρώπης. 

Το Royal Ascot (aka βασιλικές ιπποδρομίες) είναι ένα από τα σημαντικότερα event φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Μεγάλη Βρετανία, με ιστορία τριών αιώνων που ξεκινάει από τον Αύγουστο του 1711. Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια εμφανίζεται κάθε χρόνο και τις 5 μέρες που κρατάει η διοργάνωση με την Kate Middleton φέτος να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με το ασπρόμαυρο όσο και με το γαλάζιο σύνολό της. Στο Ascot βρέθηκαν και δύο «δικά μας» κορίτσια, η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, με αξιοσημείωτα royal looks και οι δύο.

Η στυλιστική ιδιαιτερότητα όμως αυτού του event, αυτό που ξεχωρίζει και προσελκύει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, είναι τα εντυπωσιακά και πανάκριβα καπέλα που φορούν οι κυρίες, τα οποία είναι αληθινά έργα Τέχνης. Οι δημιουργίες του πιο διάσημου πιλοποιού της Αγγλίας, του Philip Treacy, συνδυάζονται με τα φορέματα και τα deux pieces όλων των παρευρισκόμενων και το αποτέλεσμα –όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery- είναι απλά συγκλονιστικό! Μερικά καπέλα θα τα βρεις κιτς, αλλά θα τα χαρακτηρίσεις απλά edgy αλλά ένα είναι το σίγουρο… όλα τα αξίζουν την προσοχή μας.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 ψηλόμεσα bikinis για εσένα που αγαπάς αυτήν τη retro τάση

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019