Όλος ο κόσμος πιστεύει πως η Kate Middleton είναι έγκυος για τέταρτη φορά

Όλος ο κόσμος πιστεύει πως η Kate Middleton είναι έγκυος για τέταρτη φορά

Και τέταρτο παιδί για την Kate Middleton

Η αγαπημένη γιορτή της βασίλισσας, το Royal Ascot ολοκληρώθηκε και τις εντυπώσεις έκλεψαν δύο γυναίκες: Η Meghan Markle με την απουσία της και η Kate Middleton με την φημολογούμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Γνωρίζουμε πως η Meghan είναι σε άδεια λοχείας την οποία παρέκαμψε μόνο για τα γενέθλια της βασίλισσας και ταυτόχρονα ξέρουμε πως η Kate εντυπωσίασε τους πάντες με την φροντισμένη της εμφάνιση.



Τι συνέβη όμως και όλοι υπέθεσαν πως η 37χρονη Middleton είναι έγκυος ξανά; Όπως θα δεις και στα παρακάτω βίντεο, στη διάρκεια της παρουσίας της στο Ascot η Κate συνελήφθη πολλές φορές να πιάνει την κοιλίτσα της.
Το γεγονός αυτό από μόνο του, δεν είναι ενδεικτικό κάποιας κύησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Express η Kate έχει δει την σχέση που έχει ο George με την Charlotte και θα ήθελε πολύ να δει και τον Louis να έχει μια ακόμα μικρότερη αδερφούλα.



Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι πηγές που αναφέρουν πως William και Kate δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού, ειδικά μετά τις τρεις δύσκολες εγκυμοσύνες της Middleton εξαιτίας της υπερέμεσης κύησης.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019