Τα χρυσά βατόμουρα του στυλ στα αμερικανικά βραβεία μόδας

Τα χρυσά βατόμουρα του στυλ στα αμερικανικά βραβεία μόδας

Ποιες κυρίες μας απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους στα βραβεία CFDA 2011.

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, οι αμερικανοί σχεδιαστές απένειμαν τα βραβεία μόδας CFDA σε μία τελετή που δεν της έλειπε ούτε φτερό ούτε πούπουλο. Μπορεί οι μόδα να είχε την τιμητική της μοιράζοντας εύσημα σε όλους όσους διέπρεψαν σχεδιάζοντας, δημιουργώντας και καινοτομώντας, αλλά πολλές από τις κυρίες που παραβρέθηκαν στο θεσμό θα μπορούσαν να μαζέψουν μόνο γιαούρτια με το στιλ τους. Το Queen.gr σας τις παρουσιάζει.

spl283915_006
spl285596_010
spl285596_003


Η λατρεμένη Lady Gaga μπορεί να παρέλαβε το βραβείο του fashion icon από τη φετινή γιορτή της Ένωσης Αμερικανών Σχεδιαστών, παρ' όλα' αυτά ξεχώρισε όχι για το γούστο της, αλλά για την ακραία της εμφάνιση με δημιουργία Thierry Mugler και παπούτσια Noritaka Tatehana στο ύψος ουρανοξύστη, που μας έκανε να βάλουμε για άλλη μια φορά τα γέλια. Το είδωλο Gagaloo μετά από μπριζόλες, φτερά, πέρλες, λοφία και οτιδήποτε κουλό μπορείτε να φανταστείτε, βαρέθηκε και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, τα πέταξε δηλαδή όλα έξω. Της πήρε βέβαια λίγο παραπάνω από όσο υπολογίζαμε εξού και η πιο φορτωμένη αρχική αμφίεση με τη μάξι φούστα την οποία και φρόντισε να ξεφορτωθεί γρήγορα, αποκαλύπτοντας καρφιά και πολύ κρέας.

spl285244_0222



Η ηθοποιός Amber Heard φόρεσε τα καλά της, αλλά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τουλάχιστον με τη θετική έννοια. Διαλέγοντας ένα ολοκέντητο φόρεμα της σχεδιάστριας Cynthia Rowley από τη χειμερινή της συλλογή για το 2011/12, στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου. Αυτό σε συνδυασμό με τις lime λεπτομέρειες σε ζώνη και παπούτσια μας οδηγεί σε μεγάλο σφάλμα και δεν της το συγχωρούμε.

spl285586_003


Οι δίδυμες Olsen μας κακομαθαίνουν πάντα με τις ιδιαίτερες επιλογές τους και το μοναδικό τους στιλ. Αυτή τη φορά δεν ήταν η τυχερή τους μέρα. Μάλλον ξύπνησαν από το λάθος πλευρό, η στυλίστριά τους έχασε τα γυαλιά της ή αυτές το καλό τους γούστο. Ό, τι και να συνέβη σημασία έχει το αποτέλεσμα και αυτό τις κατατάσσει σε μία θέση που δε θα θέλαμε να τις ξαναδούμε ποτέ. Πιο συγκεκριμένα η Mary-Kate φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ουρά που της ήταν σα βαφτιστικό στο μήκος και το συνδύασε με ένα χρυσό κεντημένο σακάκι Chanel Pre-Fall 2011. Τα μεταλλικά Louis Vuitton πέδιλα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου όχι μόνο δεν έσωσαν την κατάσταση, αλλά την έκαναν χειρότερη. Η αδελφή της, Ashley Olsen, επέλεξε ένα γαλάζιο στράπλες φόρεμα σε επίσης λάθος μήκος που θα μπορούσε να είναι από την παιδική της γκαρνταρόμπα, το οποίο και συνδύασε με ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik σαν αυτά που δε θα σας επιτρέπαμε ποτέ να φορέσετε. Το look και των δύο κυριών ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Cartier και τσάντες από την προσωπική τους σειρά, The Row, που αν και ξεχώρισαν δεν ανέδειξαν σε καμία περίπτωση το στιλ τους.

spl285603_018


Το κορίτσι σκάνδαλο Monica Lewinsky βρέθηκε μάλλον από σπόντα στο συγκεκριμένο gala, καθώς η σχέση της με τη μόδα είναι χειρότερη και από αυτή που έχει σήμερα με τον πάλαι ποτέ εραστή της , Bill Clinton, δηλαδή καμία. Φορώντας ένα μίντι μπλε σκούρο φόρεμα και μαύρα αξεσουάρ έμοιαζε πιο πολύ με σάκος, παρά με μοδάτη κυρία του Manhattan.

spl285580_015



Τέλος, η πρωταγωνίστρια του «Desperate Housewives» Killoren-Bensimon, φανέρωσε τις διαθέσεις της για διακοπές και μπάνια στην παραλία λίγο πιο νωρίς απ' ότι θα έπρεπε. Επιλέγοντας μία διάφανη τουαλέτα Azzedine Alaia τα έδειξε όλα και έμεινε (στιλιστικά) στον άσσο.


Την επόμενη φορά πιο διαβασμένες κυρίες μου!