H Μargot Robbie φόρεσε ίσως το πιο ωραίο λευκό φόρεμα που έχεις δει ποτέ, χωρίς καμία υπερβολή!

H Μargot Robbie φόρεσε ίσως το πιο ωραίο λευκό φόρεμα που έχεις δει ποτέ, χωρίς καμία υπερβολή!

Και κάπως έτσι στη χθεσινή πρεμιέρα του «Once Upon A Time In Hollywood» στο Λος Άντζελες, κανείς δεν πρόσεξε τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio.

Η Margot Robbie εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino, «Οnce Upon A Time In Hollywood» και κυριολεκτικά «διέλυσε» με την εμφάνισή τους όλους τους άλλους που περπάτησαν μαζί της στο κόκκινο χαλί. Και μην φανταστείς ότι οι «όλοι άλλοι» ήταν κάποιοι που δεν θεωρούνται «αξιοπρόσεχτοι», για τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt μιλάμε. Η 29χρονη ηθοποιός ακτινοβολούσε κυριολεκτικά, εκπέμποντας μία αίγλη «Old Hollywood».

Για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό, maxi, Chanel φόρεμα με φαρδιά μανίκια και μεγάλο ντεκολτέ, σε 70s ύφος. Το όλο look θύμιζε έντονα την Lauren Hutton την εποχή που εκείνη πρωταγωνιστούσε στο «The Gambler» (1974) ενώ για να ολοκληρώσει το look της κράτησε μόνο ένα τσαντάκι με αλυσίδα σε μεταλλικές αποχρώσεις και φόρεσε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τόσο το μακιγιάζ όσο και το χτένισμά της, παρέπεμπαν στις δεκαετίες του 1970 και του 1980 αντίστοιχα. Η συγκεκριμένη επιλογή ρούχου δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη για την εποχή που διαδραματίζεται η ταινία που αφορά τη δολοφονία της Sharon Tate από τον Charles Manson. Η αέρινη γραμμή σε συνδυασμό με το κομψό λευκό χρώμα του, αλλά και το sexy ντεκολτέ του, είναι ένας ενδυματολογικός συνδυασμός που κάνουν απλά το ρούχο μοναδικό. Άλλη μία φορά που η red carpet εμφάνιση της Robbie υπερκάλυψε τους πάντες γύρω της...
Δες επίσης: H Josephine έχει ήδη φορέσει μερικά από τα πιο ωραία μαγιό του φετινού καλοκαιριού