Αυτή είναι η πόζα με μαγιό που κάνουν οι Ελληνίδες celebrities για να δείχνουν πιο καλλίγραμμες

Αυτή είναι η πόζα με μαγιό που κάνουν οι Ελληνίδες celebrities για να δείχνουν πιο καλλίγραμμες

Γιατί μπορεί να έχουν ωραία σώματα, αλλά το «καλό είναι ο εχθρός του καλύτερου» και πάντα υπάρχουν extra τρόποι να αναδείξεις και άλλο τη σιλουέτα σου.

Έχει σχεδόν περάσει πάνω από το μισό του καλοκαιριού και εσύ δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές. Πριν προλάβεις να μελαγχολήσεις διαβάζοντας αυτήν την πρόταση, να σου πούμε ότι βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση. Και μπορεί αυτό να μην σε παρηγορεί, αλλά οφείλουμε να στο πούμε. Είμαστε πολλές και σε λίγες εβδομάδες «θα πάρουμε την εκδίκησή μας» αρχίζοντας να ανεβάζουμε στο Instagram κάθε πέτρα από την παραλία και κάθε λευκό σοκάκι νησιού. Δεν θα μείνει βουκαμβίλια για βουκαμβίλια που να μην γίνει story και φυσικά θα γίνουν και τα απαραίτητα σταθερά post με μαγιό. Είσαι bikini ready; To ζητούμενο δεν είναι να απαντήσεις ναι γιατί καμία δεν είναι πραγματικά και δεν είναι και αυτό αυτοσκοπός. Δεν πρέπει όμως τίποτα να σταθεί ανάμεσα σε εμάς και στην ιδανική φωτογραφία, σαν και αυτές που βλέπεις να ανεβάζουν σωρηδόν οι Ελληνίδες celebrities στα προσωπικά τους accounts.

Βλέποντας μία προς μία τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery θα παρατηρήσεις αυτό που παρατηρήσαμε και εμείς: όλες τους έχουν μία συγκεκριμένη πόζα που παίρνουν κάθε φορά που ανεβάζουν post με μαγιό για να φαίνονται ακόμα πιο λεπτές. Ποια είναι αυτή; Σηκώνουν στον αέρα το ένα ή και τα δύο χέρια και σταυρώνουν ελαφριά, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα πόδια. Έτσι αυτομάτως η κοιλιά φαίνεται πιο επίπεδη και η περιφέρεια πιο μικρή. Γιατί δεν είναι απαραίτητο να είσαι ο Harry Potter και να κάνεις ξόρκια για να βγεις υπερβολικά καλλίγραμμη στο Instagram… χρειάζεται απλά να προσέχεις τις μετρ του είδους! Και αν δεν το έχεις κάνει ήδη εσύ, μόλις το κάναμε εμείς για εσένα.
Δες επίσης: Tα αγαπημένα sneakers της Kate Middleton τώρα έχουν έκπτωση!

DPG Network