H Jennifer Lopez με αυτό το look της μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας

H Jennifer Lopez με αυτό το look της μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας

Δες πώς φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της επόμενης σεζόν.

Η Keke Palmer, η Cardi B, η Jennifer Lopez, η Constance Wu και η Lili Reinhart έφτασαν χθες στο ξενοδοχείο «The Four Seasons» στο Beverly Hills για τη συνέντευξη τύπου της νέας τους ταινίας με τίτλο «Hustlers» η οποία θα κυκλοφορήσεις στις αμερικανικές, κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Σεπτεμβρίου.



Η 50χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός, J-Lo, υποδύεται μία στρίπερ η οποία μαζί με τις υπόλοιπες χορεύτριες του κλαμπ έχουν βρει έναν (σαφέστατα παράνομο) τρόπο να αποσπούν χρήματα από τους πελάτες του μαγαζιού όπου εργάζονται. Κοινό και κρητικοί περιμένουν με αγωνία την επόμενη ταινία της Lopez και μέχρι να συμβεί αυτό η star μας χάρισε χθες μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της.

AP 19238014610585


Η Jennifer Lopez (photo Credit: AP Images)

Η Lopez υιοθέτησε μία από τις πιο «δυνατές» τάσεις της μόδας για τον επικείμενο χειμώνα, που δεν είναι άλλη από το total leather look και το έκανε με σοφιστικέ και απολύτως θηλυκό τρόπο. Η star δεν φόρεσε ένα rock, δερμάτινο σύνολο με το οποίο θα μπορούσε να θυμίζει μηχανόβιο, αλλά ένα καφέ, δερμάτινο φόρεμα σε midi μήκος, δημιουργία του Οίκου Zimmermann και το ταίριαξε με ασορτί μπερέ και χρυσές γόβες. Με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο έκανε μία άκρως θηλυκή και ladylike εμφάνιση με ρετρό χαρακτήρα, φορώντας ένα «σκληρό» υλικό όπως είναι το δέρμα. Όταν βλέπεις τέτοια outfits δεν σε πιάνει μία μικρή ανυπομονησία να βγάλεις τα μαγιό και τα καφτάνια και να ξεκινήσεις πάλι να φοράς τα αγαπημένα σου, χειμωνιάτικα ρούχα; Όχι, ε;
Δες επίσης: New Dress Trend: το στυλ φορέματος που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο έχει ένα ενδιαφέρον...

AP 19238016659568


H Jennifer Lopez και η Cardi B (photo credit: AP Images)