Ποια αγόρια εντυπωσίασαν με το στυλ τους στα Mad awards χθες;

Ποια αγόρια εντυπωσίασαν με το στυλ τους στα Mad awards χθες;

Μπορεί πάντα στο κόκκινο χαλί οι γυναίκες να τραβούν τα φλας των φωτογράφων, όμως, ήρθε η ώρα να αποδώσουμε τα δέοντα και στα αγόρια.

Χθες στην απονομή των Mad Video Music Awards είδαμε τα πάντα. Από το κόκκινο χαλί παρέλασαν καλοντυμένες, κακοσουλούπωτες, starlets, wannabes και οποιοσδήποτε, τέλος πάντων μπορεί να απαρτίζει το τοπικό μας celebrity system. Και ενώ, λοιπόν, ασχολούμαστε με το τι φόρεσε η καθεμιά, τελικά τα αγόρια έκαναν τη διαφορά.

Ο λόγος για τον σχεδιαστή Απόστολο Μητρόπουλο, τον Δημήτρη Λαγιόπουλο (μοντέλο, που γνωρίσατε καλύτερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha το Σαββατοκύριακο), τον Χρήστο Παπανικολάου (fashion consultant στον οίκο Celia Kritharioti) και το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, που φόρεσαν δημιουργίες των πιο high fashion οίκων του πλανήτη.

Ο Απόστολος φόρεσε creations της σχεδιάστριας Vivienne Westwood ενώ τα δάχτυλά του κοσμούσαν δαχτυλίδια φυσικά της αγαπημένης του γιαγιάς της punk, ο Χρήστος ένα Chanel αδιάβροχο συνδυασμένο άψογα με ένα Dior πουκάμισο και All Star παπούτσια, ενώ οι δυο Δημήτρηδες προτίμησαν και αυτοί τον Kris Van Assche και φόρεσαν δημιουργίες Dior Homme. Μήπως διακτινιστήκαμε στο first row κάποιου ντεφιλέ στο Παρίσι;