Το κορίτσι του καλοκαιριού ήταν στα MAD Video Music Awards

Το κορίτσι του καλοκαιριού ήταν στα MAD Video Music Awards

Και ναι, είναι η Λυδία Παπαϊωάννου αυτή που κερδίζει στην κούρσα του στυλ και παίρνει τον τίτλο της καλοκαιρινής ομορφιάς.

Χτες, αναρτήσαμε τη δική μας λίστα με τις καλοντυμένες κυρίες, αλλά σκόπιμα αφήσαμε εκτός της πεντάδας την κυρία Λυδία Παπαϊωάννου, καθώς το στυλ της έχριζε ξεχωριστής μνείας.

Η Λυδία, εδώ και χρόνια, τολμά με τις δημόσιες εμφανίσεις σε events και τηλεοπτικές εκπομπές. Με μία ντανταϊστική απόδοση του στυλ και αρκετό χιούμορ δοκιμάζει στα look της fashion forward, εκκεντρικά κομμάτια με απλά ρούχα, δίνοντας ενίοτε έμφαση στη θηλυκότητα και άλλοτε στην εκκεντρικότητα, καταφέρνοντας, πάντα, ως ένας χαμαιλέων του στυλ να υποστηρίζει όλες τις επιλογές της.

Στα MAD Video Music Awards εμφανίστηκε ένα cocktail φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου από τη τελευταία του συλλογή, Θeros σε γήινες αποχρώσεις, επιδεικνύοντας απλότητα στο στυλ, όπως το καλοκαίρι απαιτεί. Τι και αν κάποιοι περίμεναν ένα over the top look, η Λυδία κατάφερε να εντυπωσιάσει χωρίς ακρότητες. Και για αυτούς που υποστηρίζουν πως η λιτότητα των celebrity είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βαρεμάρα, η εμφάνιση της Λυδίας ήταν η εξαίρεση που επιβεβαίωσε τον κανόνα.