Μαίρη Συνατσάκη: Το στυλάτο κορίτσι του Dancing with the Stars

Μαίρη Συνατσάκη: Το στυλάτο κορίτσι του Dancing with the Stars

Κάτι τρέχει με την Μαίρη...

Μπορεί στην καρδιά μας η Μαίρη να είναι μία αιώνια λολίτα της εγχώριας τηλεοπτικής σκηνής, αλλά είτε θέλουμε είτε όχι το κορίτσι έχει μεγαλώσει και έχει γίνει γυναίκα με στυλ που φαίνεται ξεκάθαρα όπως και τα κιλά της Beth Ditto.

Την ενηλικίωση την καταλάβαμε μόνο όταν πήρε το βραβείο ως «Πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα της χρονιάς» γιατί μέχρι τότε αρνούμασταν να παραδεχτούμε πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει φύγει από τη σφαίρα της πρώιμης νιότης (στην οποία πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μας).

Το κορίτσι αυτό, όμως, όσος χρόνος και αν περάσει δεν θα χάσει ποτέ το lolita στυλ της. Στο Dancing with the stars, που οι κακεντρεχείς θα έλεγαν ότι έπασχε από μία ελαφρά μορφή ακαλαισθησίας και υπερβολής ανάμεσα στα κοστούμια των latin χορών και τις θεατράλ εμφανίσεις της παρουσιάστριας, η Μαίρη ήταν πάντα εκεί με τα χαριτωμένα φορέματα της και iconic head piece της να κρατά ψηλά των πήχυ του στυλ κατεβάζοντας τον όρο ηλικίας και ανεβάζοντας το θερμόμετρο της μόδας. Είτε εμφανιζόταν ως μία pin up κορασίδα από χορευτικά τραπέζια του Grease, είτε μία disco diva από τις καυτές πίστες του Saturday Night Fever η Μαίρη, πάντα ασορτί με φαρδύ-πλατύ-ζεστό χαμόγελο της, κατάφερνε να γοητεύσει και να φορέσει το ρούχο και όχι να χαθεί από τις εκκεντρικές δημιουργίες.

Για να μη μακρηγορούμε, θα καταλήξουμε στην απλή διαπίστωση πως η στυλάτη παρουσία του Dancing with stars είναι ένας λόγος για να σταματήσετε το zapping, αλλά και να πάρετε ιδέες για τις εμφανίσεις σας, αν θέλετε και να κερδίζετε πόντους στο στυλ και να κόβετε χρόνια από την εμφάνιση σας.