Το αγαπημένο fashion trend της Kaia Gerber μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο fashion trend της Kaia Gerber μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ

Είναι τολμηρό, αλλά θα προσδώσει στιλ σε όλα τα outfits σου.

Η Kaia Gerber είναι το next big thing στον χώρο της μόδας και όχι άδικα. Η πανέμορφη κόρη της Cindy Crawford μόλις στα 18 της χρόνια έχει αρχίσει να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στη fashion σκηνή και στα catwalks, ενώ στην καθημερινότητά της δε διστάζει να πειραματιστεί με το look της. Το νεαρό top model δημιουργεί street style εμφανίσεις που συνδυάζουν ξεχωριστά items με everyday κομμάτια της γκαρνταρόμπας της και αποτελεί έμπνευση για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να την αντιγράψουν.

Υπάρχει, όμως, ένα fashion trend, το οποίο λατρεύει η Kaia και το επιλέγει στις καθημερινές της εμφανίσεις δείχνοντας cool χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο λόγος… για το animal print. Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές από τις εμφανίσεις της Kaia Gerber με animal print outfits, που ίσως να σε πείσουν να δώσεις κι εσύ ένα wild twist στα καθημερινά σου looks από εδώ και στο εξής.

https://www.instagram.com/p/B5_B5xAgliC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο έχει πολλά animal print items, όπως μπότες, κολάν, T-shirts, μαγιό και παλτό, ενώ φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο λεοπάρ. Πρόκειται για ένα print, το οποίο ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές, ενώ- με το σωστό styling- μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Διάβασε ακόμα: H Kaia Gerber είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο σήμερα και μπορούμε να στο αποδείξουμε