Το κόκκινο φόρεμα της Kate Middleton μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ εδώ και τώρα

Το κόκκινο φόρεμα της Kate Middleton μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ εδώ και τώρα

Η Δούκισσα του Cambridge για άλλη μια φορά εντυπωσίασε.

Το πρωί της Τρίτης ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκαν το θέρετρο Mumbles της Νότιας Ουαλίας, όπου και συναντήθηκαν με μέλη του πληρώματος διάσωσης και εθελοντές στον τοπικό σταθμό σωσίβιων λέμβων. Η Kate και o William παρακολούθησαν, μάλιστα, από κοντά το πλήρωμα να αναλαμβάνει δράση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το βασιλικό ζευγάρι συνάντησε στο δρόμο το πλήθος και δε δίστασε να συνομιλήσει μαζί του, ενώ σταμάτησαν και για παγωτό, όπου και συνάντησαν οικογένειες που ζουν στην περιοχή και μίλησαν για τη ζωή τους σε αυτόν τον τόπο.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η Kate Middleton επέλεξε να κάνει μια κομψή εμφάνιση, καθώς φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα της εταιρείας Zara, το οποίο συνδύασε με printed μαντήλι και μαύρη ζώνη. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το look με ένα navy παλτό, μια luxury bag του Οίκου Mulberry και διακριτικά, χρυσά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/B8KEyKZoiXj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate σε αυτήν την εμφάνισή της κινήθηκε σε safe επιλογές, επιλέγοντας τον κλασικό συνδυασμό κόκκινο, μπλε, άσπρο και για άλλη μια φορά ήταν απολύτως chic. Δες αναλυτικά το look της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: To στυλιστικό τρικ της Kate Middleton που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να ασχολείται μαζί της