Singapore Vs Berlin: Πoυ φορέθηκε το Chanel φόρεμα καλύτερα;

Singapore Vs Berlin: Πoυ φορέθηκε το Chanel φόρεμα καλύτερα;

Η Ζhang Ziyi πριν περίπου μια εβδομάδα φόρεσε μια Chanel δημιουργία που κάπου είχαμε ξαναδεί πριν περίπου τέσσερις μήνες.

Την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ Screen Singapore την προηγούμενη εβδομάδα η Ασιάτισσα ηθοποιός Zhang Ziyi παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας «Larry Crowne» φορώντας μια pre-fall 2011 δημιουργία του οίκου Chanel την οποία συνδύασε με Gucci τρίπατα pumps, όντας υπέροχη.

Πριν, όμως, περίπου τέσσερις μήνες, πίσω στο Φεβρουάριο, το ίδιο ασύμμετρο φόρεμα με τα στολισμένα μανίκια και το τονισμένο μπούστο είχε φορέσει η Γερμανίδα καλλονή ηθοποιός Diane Kruger στην πρεμιέρα της ταινίας «Unknown» στo 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και αυτή με Gucci «Kelis» πλατφόρμες.

Αν και το φόρεμα και στις δύο έδειχνε υπέροχο, καθώς φρόντισαν να μην φορτωθούν με κοσμήματα τελικά σε αυτήν την high fashion κούρσα η Diane βγήκε νικήτρια με πολύ μικρή διαφορά. Τα παπούτσια της ταίριαζαν πολύ περισσότερο στο εν λόγω look, καθώς τα Gucci της Zhang ήταν πολύ χοντροκομμένα για να συνδυαστούν αρμονικά με αυτό το φόρεμα.