Αυτό το fashion trend λατρεύει η Αθηνά Οικονομάκου και μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ

Αυτό το fashion trend λατρεύει η Αθηνά Οικονομάκου και μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ

 Και φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα κορίτσι που μας αρέσει πολύ! Εκτός από πολύ καλή ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας, είναι και μια influencer που λατρεύουμε να παρατηρούμε. Λίγα λεπτά να ασχοληθούμε και να κάνουμε scroll στο Instagram της και αμέσως μπορούμε να πάρουμε άπειρες ιδέες για να δημιουργήσουμε τα πιο εμπνευσμένα και κομψά σύνολα.

Φαίνεται, όμως, ότι η πολυπράγμων Αθηνά έχει μια στυλιστική αδυναμία εδώ και λίγο καιρό. Λατρεύει ένα συγκεκριμένο print και δε διστάζει να το φοράει ξανά και ξανά δημιουργώντας διαφορετικά looks. Ο λόγος για τα… λαχούρια. Η διάσημη ηθοποιός έχει αρκετά ρούχα στην γκαρνταρόμπα της με αυτό το μοτίβο, από φορέματα, tops μέχρι και φούστες και κάθε φορά τα συνδυάζει με τόσο ωραίο τρόπο που μας εντυπωσιάζει. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά την εποχή των ‘70s και τολμά να φορέσει το boho look ακόμα και τον χειμώνα.

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα looks της Αθηνάς με το print των λαχουριών και μπορείς κι εσύ να το υιοθετήσεις. Καλό είναι, βέβαια, να αποφύγεις κάθε είδους υπερβολή στο ντύσιμό σου. Ξέχνα, λοιπόν, σε τέτοιες περιπτώσεις τα αξεσουάρ, γιατί από μόνα τους τα λαχούρια είναι πολύ εντυπωσιακά.

Διάβασε ακόμα: Bρήκαμε τα κρεμαστά σκουλαρίκια της Kate Middleton και είναι πιο οικονομικά από όσο φαντάζεσαι