Αυτό το είδος μπλούζας φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο των Ελληνίδων celebrities

Αυτό το είδος μπλούζας φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο των Ελληνίδων celebrities

Και η αλήθεια είναι πως συνδυάζεται με όλα.

Υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως ένα μαύρο παντελόνι, ένα jean, ένα blazer ή ένα λευκό T-shirt, που τα φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου με πολλούς, πιθανούς τρόπους. Μόνα του ή ως μέρος ένα layering outfit. Αυτό δεν τα κάνει μόνο «απαραίτητα» για το στυλ μας αλλά κυριολεκτικά μας σώζει όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε. Με τον ίδιο τρόπο φαίνεται να σκέφτονται και οι Ελληνίδες celebrities, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε την παρακάτω gallery.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Μενεγάκη και πολλές άλλες stars έχουν δείξει την προτίμησή τους αυτήν την σεζόν σε ένα συγκεκριμένο είδος μπλούζας: το μάλλινο κίτρινο-μπεζ πουλόβερ ζιβάγκο. Το φοράνε με εμπριμέ φούστα, με loose denim παντελόνι, με στενό υφασμάτινο, με pencil skirt και με 1000 άλλους τρόπους κάνοντας μας αν δούμε λιγότερο επιφυλακτικά αυτό το nerdy ρούχο.

Αν θες να φορέσεις και το δικό σου ζιβάγκο όπως οι celebrities, πάρε ιδέες από την παρακάτω gallery ή απλά διάλεξε ένα σε φαρδιά, cozy γραμμή, φόρεσέ το με το αγαπημένο σου jean και θα είσαι πάντα in style!
Δες επίσης: #PFW: H σύγχρονη αμαζόνα της Chanel είναι η γυναίκα που υμνεί την ελευθερία της με το στυλ της