10 φορές που η Χριστίνα Μπόμπα παρέδωσε μαθήματα casual chic style

10 φορές που η Χριστίνα Μπόμπα παρέδωσε μαθήματα casual chic style

Aκόμα και μέσα από μία δύσκολη κατάσταση σαν και αυτή που βιώνει τώρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες ώρες έχει γνωστοποιήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την περιπέτεια της υγείας της, καθώς νοσεί από τον κορωνοϊό, (COVID-19). H όμορφη, καστανή παρουσιάστρια/influencer, δήλωσε στους πάνω από 514 χιλιάδες followers της πως οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αφού έμαθε ότι νοσεί άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, βγήκαν θετικές.

Η ίδια, ιδιαίτερα ψύχραιμη και ευδιάθετη, ενημέρωσε τον κόσμο που έσπευσε να δείξει την αγάπη και την συμπαράστασή του πως έχει δέκατα, νιώθει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα εντός του σπιτιού της ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που έχει ορίσει ο ΠΟΥ. Στο live video που έκανε πριν από λίγες ώρες απάντησε σε όλες τις απορίες του κόσμου, κάνοντας χιούμορ για τον «εγκλεισμό της», συνιστώντας υπευθυνότητα και προσοχή. Επίσης μας έδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν χάνει το στυλ και την λάμψη της, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η Χριστίνα πάντα μας εντυπωσιάζει με το ανεπιτήδευτο, sporty style της. Αγαπάει τα casual, girly looks, τα φούτερ, τα κολακευτικά jeans,τα sneakers και τα φλατ μποτάκια και στην παρακάτω gallery βρήκαμε μία αφορμή για να συγκεντρώσουμε τις δέκα πιο πρόσφατες, αντίστοιχες εμφανίσεις τους που μας έκαναν εντύπωση. Σε λίγο καιρό που θα βγει από την καραντίνα υγιής και υπέροχη (as always) θα μας χαρίσει και άλλα παρόμοια looks να «εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας». Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!
Δες επίσης: To Gossip Girl επανέρχεται στους δέκτες μας και αυτά είναι όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το reboot του