Η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε το απόλυτο trend της σεζόν και μας θύμισε την Diana

Μαρία Ροδίτη
Η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε το απόλυτο trend της σεζόν και μας θύμισε την Diana

Η Queen Elizabeth απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι τολμηρή στις στυλιστικές της επιλογές!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά εδώ και αρκετές μέρες και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δε σταματούν να επιλέγουν έντονα χρώματα για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Μετά τη Meghan Markle που επέλεξε να φορέσει ένα καταπράσινο σύνολο στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας, τώρα έρχεται η Βασίλισσα Ελισάβετ να μας εκπλήξει με τις στυλιστικές και χρωματικές επιλογές της.

Η Queen Elizabeth τόλμησε να φορέσει μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το color blocking θυμίζοντάς μας πάρα πολύ την εμφάνιση της Diana σε περιοδεία της στο Hong Kong και σε επίσκεψή της στο Κουβέιτ το 1989.

https://www.instagram.com/p/B4av9ddAwKj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Instagram της βασιλικής οικογένειας, παρουσιάζουν τη βασίλισσα Elizabeth να φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα στους τόνους του κόκκινου και του βιολετί κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον καθηγητή Mark Compton, Πρόεδρο του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη. Η βασίλισσα επέλεξε το color blocking trend για να παραλάβει το πρώτο χρυσό βραβείο του τάγματος.

Η Queen Ελισάβετ ολοκλήρωσε το look της με μαύρα block heels, μαργαριταρένιο περιδέραιο, σκουλαρίκια και καρφίτσα με διαμάντια και μας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η ηλικία δεν έχει περιορισμούς σε trends και χρώματα.

https://www.instagram.com/p/B9o486xHnhn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: How to: Πώς θα «χτίσεις» μια γκαρνταρόμπα που θα την έχεις μια ζωή