Παρατήρησες και εσύ κάτι πολύ διαφορετικό στη σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη;

Παρατήρησες και εσύ κάτι πολύ διαφορετικό στη σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη;

Η παρουσιάστρια μόλις έκοψε μία ενδυματολογική συνήθεια που είχε αναπτύξει τις τελευταίες μέρες.

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή ήταν μία ανοιξιάτικη νότα αισιοδοξίας και λάμψης! Κυριολεκτικά! Εμφανίστηκε, πιο όμορφη από ποτέ, με ένα κρουαζέ midi φόρεμα σε φωτεινή κίτρινη απόχρωση, από την εταιρία Twenty29 και με ένα ζευγάρι διάφανες γόβες από PVC, δημιουργία του brand Steve Madden. To feelgood look της ολοκλήρωσε με ένα κατακόκκινο κραγιόν ενώ τα μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα με χαλαρούς κυματισμούς.

Το στοιχείο όμως που πραγματικά την διαφοροποίησε από τη χθεσινή και την προχθεσινή της εμφάνιση ήταν η απουσία γαντιών. Η παρουσιάστρια τα φορούσε στις προηγούμενες εκπομπές -τη Δευτέρα μάλιστα τα είχε συνδυάσει και με το μοβ, floral φόρεμά της- στο πλαίσιο της προστασίας από την εξάπλωση του Κορονοϊού. Τα γάντια ήταν μίας χρήσης και την απέτρεπαν από το να ακουμπήσει το πρόσωπό της από την στιγμή που άγγιζε επιφάνειες μέσα στο στούντιο. Φυσικά το να φοράς γάντια δεν είναι μονόδρομος στην πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19.

Μπορείς να πλένεις συχνά στα χέρια σου, να χρησιμοποιείς αντισηπτικό και φυσικά να μην αγγίζεις το πρόσωπό σου. Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα «αποχωρίστηκε» τα δικά της (μπορείς αναλυτικά να δεις το outfit της στην παρακάτω gallery), αλλά μένουμε συντονισμένες για το αυριανό #ootd της! Θα είναι εναρμονισμένο «στα χρόνια του Κορονοϊού»;
Δες επίσης: Αυτά είναι τα 7 fashion brands που λατρεύει να φοράει η Kate Middleton

https://www.instagram.com/p/B96mBXzJe7k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading