Πώς η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει να είναι στυλάτη και στις off duty εμφανίσεις της;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πώς η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει να είναι στυλάτη και στις off duty εμφανίσεις της;

H αγαπημένη παρουσιάστρια παραδίδει μαθήματα κομψότητας και από το σαλόνι του σπιτιού της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Όμορφη, λαμπερή και πάντα περιποιημένη, κάθε μέρα μας «χαρίζει» ένα ultra stylish look μέσα από τις εμφανίσεις της στην καθημερινή εκπομπή του OPEN TV, «Ευτυχείτε».

Η Κατερίνα όμως κάνει πράξη και αυτό που γράφουμε και λέμε καθημερινά, πως δεν πρέπει να χάνουμε το στυλ (και μαζί με αυτό και το κέφι μας και τη διάθεσή μας) και μέσα στο σπίτι. Έτσι στην παρακάτω gallery θα την δεις με outfits εντός σπιτιού και εσωτερικών χώρων, να παραδίδει και πάλι μαθήματα αισθητικής με τα off duty looks της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια συνδυάζει το αγαπημένο της jean με ένα απλό πουλόβερ, τα φούτερ με τα παντελόνια φόρμας ακόμα και ένα poncho με ένα T-Shirt, κάνοντας statement και μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της, αποτελώντας παράδειγμα για όλες εμάς που κάθε μέρα ψάχνουμε πηγή έμπνευσης για να βγάλουμε τις πιτζάμες μας όταν σηκωνόμαστε από το κρεββάτι! Πολλά μπράβο στο κορίτσι αυτό που δεν χάνει το χαμόγελο και το στυλ του ποτέ!
Δες επίσης: Με αυτό το στυλ παντελονιού όλες δείχνουμε πιο αδύνατες, όπως και αν το φορέσουμε!