Tι άλλαξε στο στυλ της η Kate Middleton τώρα που δεν «ανταγωνίζεται» την Μeghan Markle;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tι άλλαξε στο στυλ της η Kate Middleton τώρα που δεν «ανταγωνίζεται» την Μeghan Markle;

Eίναι πιο χαλαρή, όχι μόνο στη συμπεριφορά, αλλά και στην εμφάνισή της.

AP 20065525741578
AP 20065496302845

H αποχώρηση του Πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Sussex (ναι, η Meghan Markle είναι αυτή) από τη «Βασιλική Αυλή», ίσως ήταν το Νο1 θέμα συζήτησης των Άγγλων προ Πανδημίας, Kορονοϊού και λοιπών καταστροφών. Το «Μegxit» απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης όσο τίποτα άλλο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και αυτό γιατί η επιρροή που ασκούσε το συγκεκριμένο, «γαλαζοαίματο» ζευγάρι στον κόσμο αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια, μόνο μικρή δεν την χαρακτήριζες. Οι τομείς στους οποίους πρωταγωνιστούσε και έπαιζε ρόλο ο Harry και η Μeghan είναι πολλοί όπως μπορείς να φανταστείς: αποδοχή, δημοφιλία, φιλανθρωπική δράση, απήχηση στο νεαρότερο ηλικιακό κοινό και το στυλ της Kate Middleton. Πολύ καλά διάβασες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «The Sun» και δηλώσεις ατόμου από το στενό περιβάλλον της Middleton, η Δούκισσα του Cambridge νιώθει πιο απελευθερωμένη τώρα που δεν έχει να «ανταγωνιστεί» τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Markle και αυτό την έχει οδηγήσει στο να ξαναβρεί το απλό και ανεπιτήδευτο στυλ που την χαρακτήριζε στα πρώτα χρόνιας της δημόσιας παρουσίας της στην χώρα.

Photo Credit: ΑP Images
«Η Kate δεν χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν ότι ξέρει να ντύνεται αυτή τη στιγμή. Πέρασε δύο χρόνια όπου έπρεπε να προσπαθεί για να είναι πάντα λαμπερή, δημοφιλής και εντυπωσιακή σαν την σύζυγο του αδερφού του άντρα της», δηλώνει η ίδια πηγή. Αυτό όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν και η Kate μπορεί να αφήσει στην άκρη τα cape dresses και τα body conscious φορέματα, γυρίζοντας στα αγαπημένα της preppy midis. Γιατί μια γυναίκα είναι πάντα πιο όμορφη όταν είναι ο εαυτός της, αυτό το ξέρουμε και εμείς αλλά και οι «κυρίες της βρετανικής αυλής».
Δες επίσης: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας λέει πώς να κάνουμε την παραμονή μας στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία