Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει 5 κομψά σύνολα που αδυνατίζουν

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει 5 κομψά σύνολα που αδυνατίζουν

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που ξέρει να επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

Αν ανήκεις και εσύ στις fans της Ελένης που την παρακολουθούν στην καθημερινή της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, έχεις παρατηρήσει πως σπάνια πέφτει σε ενδυματολογικά «ατοπήματα» καθώς φοράει πάντα looks που κολακεύουν τον σωματότυπό της, παραμένοντας «πιστή» στο ladylike, θηλυκό στυλ της. Η Ελένη έχει αποδείξει την αγάπη της στα chic, midi φορέματα, στα floral κομμάτια αλλά και στα παντελόνια σε flare ή skinny γραμμή που σχεδόν πάντα συνδυάζει με πουκάμισα και αμπίρ tops. Yπάρχουν όμως πέντε συγκεκριμένα style combos που όχι μόνο τα επιλέγει η πανέμορφη παρουσιάστρια γιατί είναι κομψά, αλλά αδυνατίζουν τη σιλουέτα και την κάνουν να δείχνει ψιλόλιγνη.

#1 Tο φαρδύ φόρεμα με ζώνη στη μέση
Η ζώνη περιορίζει τον όγκο του ρούχου, τονίζει τη μέση και τραβάει την προσοχή στο μπούστο κάνοντας πιο θελκτικό το τελικό αποτέλεσμα

#2 Το παντελόνι-καμπάνα
Ένα flare jean (ή και υφασμάτινο παντελόνι) εξισορροπεί το πάνω μέρος του σώματος, δηλαδή τον κορμό, με τη περιφέρεια και το άνοιγμα των μηρών, κάνοντας τη σιλουέτα μας να φαίνεται ομοιόμορφη ακόμα και αν είναι μεσογειακή με πιο ανοιχτή λεκάνη.

#3 Το 50s φόρεμα σε άλφα γραμμή
Ό,τι πιο θηλυκό μπορεί να φορέσει μία γυναίκα δίνοντας προτεραιότητα στην ρετρό γοητεία του look και όχι στο να βρει ένα κομμάτι που διαγράφει το σώμα της.

#4 Το total black look
Είναι κοινό μυστικό πως το μαύρο χρώμα αδυνατίζει. Οπότε σε ένα ολόμαυρο σύνολο δύσκολα θα βρούμε κάτι να μας τονίζει… και εμείς και η Ελένη!

#5 Η ψηλόμεση, φαρδιά παντελόνα
Καλύπτει την περιοχή της κοιλιάς, αλλά εξαιτίας της loose γραμμής του δεν στέκεται ούτε στην περιφέρεια και στα ψωμάκια, «εξαλείφοντας» τα όποια παραπάνω κιλά μπορεί να έχει κάποια από τη μέση και κάτω. Ταυτόχρονα είναι και ένα από τα must have items της φετινής άνοιξης και η Ελένη το φόρεσε με τον πιο διαχρονικά, chic τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr