Υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται οι celebrities ούτε στην καραντίνα

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται οι celebrities ούτε στην καραντίνα

Δε χάνουν το στυλ τους ούτε εν μέσω lockdown!

Ο εγκλεισμός στο σπίτι για την προστασία από τον Κορονοϊό μάς έχει βάλει σε μια διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Ακόμα και αν έχουμε την πολυτέλεια να δουλεύουμε από το σπίτι, δεν ντυνόμαστε όπως θα κάναμε για να πάμε στο γραφείο. Είτε φοράμε τις πιτζάμες μας, είτε εναλλάσσουμε τα leggings, τις φόρμες και τα oversized φούτερ, που μας κάνουν να νιώθουμε και να κινούμαστε με άνεση μέσα στο σπίτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι A-list stars αυτού του πλανήτη, επιλέγοντας cool outfits και loungewear για την παραμονή τους μέσα στο σπίτι. Ο Κορονοϊός, όμως, δεν τις έριξε την ψυχολογία, ούτε τις έκανε να το βάλουν κάτω με αποτέλεσμα να μην αποχωρίζονται αυτό το διάστημα ένα και μοναδικό αξεσουάρ. Τα stylish κορίτσια του Hollywood φορούν καθημερινά σκουλαρίκια και πιο συγκεκριμένα ασημένιους ή χρυσούς κρίκους σε διάφορα μεγέθη.

Και εδώ που τα λέμε, ένα ζευγάρι κρίκοι προσθέτουν σίγουρα ένα funky twist σε ένα total γκρι athleisure look σαν αυτά που προτιμά η Emily Ratajkowski ή η Hailey Baldwin. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι celebrities προσπαθούν να μη χάνουν το στυλ τους ούτε στην καραντίνα και δίνουν μια 90’s διάθεση με τα κομψά σκουλαρίκια τους σε κάθε #homeoutfit.

Διάβασε ακόμα: Say cheese: Τα απόλυτα μυστικά για να βγάλεις την πιο στυλάτη home mirror selfie