Say cheese: Τα απόλυτα μυστικά για να βγάλεις την πιο στυλάτη home mirror selfie

Say cheese: Τα απόλυτα μυστικά για να βγάλεις την πιο στυλάτη home mirror selfie

Τα likes και τα σχόλια θα πάρουν «φωτιά» στο account σου!

Ναι, μπορεί τον παλιό καλό καιρό που ήμασταν διαρκώς στους δρόμους και στην πίεση της καθημερινότητας να μη χορταίναμε το αγαπημένο μας σπιτάκι, αλλά τώρα- εν μέσω καραντίνας- το έχουμε απολαύσει και με το παραπάνω. Έχουμε βουλιάξει στους καναπέδες μας, έχουμε κοιτάξει πολλές φορές το ταβάνι μέχρι να περάσει η ώρα κάνοντας ανελέητο scroll στο Instagram, έχουμε κάνει ό,τι δεν κάναμε ποτέ στο παρελθόν.

Και μιας που είπαμε για Instagram, μη μας πεις ότι μέσα στον εγκλεισμό λόγω Κορονοϊού δεν ξοδεύεις αρκετές ώρες πάνω από το κινητό σου; Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες το newsfeed όλων μας έχει κατακλυστεί από #workfromhome φωτογραφίες και #workfromhomeoutfits. Είναι η τάση και τα hashtags του τελευταίου μήνα και όχι άδικα, μιας και στο σπίτι πλέον περνάμε την καθημερινότητά μας. Αν έχεις εμπλουτίσει το account σου με τέτοιου είδους φωτογραφίες, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις μια νέα ανάρτηση με την πιο δημοφιλή selfie ever: τη mirror selfie στην εκδοχή του σπιτιού. Ναι, μιλάμε για αυτήν τη φωτογραφία που στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σου και φωτογραφίζεις τον εαυτό σου. Όπως έχεις καταλάβει, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να τραβάς μια τέτοια φωτογραφία και την ίδια στιγμή να δείχνεις cool, εντυπωσιακή και στυλάτη.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery σού αποκαλύπτουμε μερικά μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να έχει σίγουρη επιτυχία η home mirror selfie σου. Φόρα τώρα το stylish outfit σου και ξεκίνα αμέσως τα κλικ!

Cover photo: @pernilleteisbaek

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μάθε πώς θα φτιάξεις ένα εντυπωσιακό jeweled T-shirt (video)