Evan Rachel Wood: η ανδρόγυνη βασίλισσα

Evan Rachel Wood: η ανδρόγυνη βασίλισσα

Με κοντοκουρεμένα μαλλιά και Dolce Gabbana κοστούμι η βασίλισσα του True Blood υποδέχτηκε τη νέα σεζόν της αιματοβαμμένης σειράς.
Σύσσωμο το cast του True Blood μαζεύτηκε στο ArcLight Cinerama Dome του Los Angeles για να δουν μαζί το πρώτο επεισόδιο της σειράς και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσα στα εκθαμβωτικά κορίτσια με τα design φορέματα και τις απαστράπτουσες τουαλέτες και τα sexy αγόρια με τα tailor made κοστούμια μία «βασίλισσα» ξεχώρισε συνδυάζοντας τη θηλυκότητά της με ανδρόγυνο look από την κορυφή σχεδόν ως τα νύχια.

Η 23χρονη Evan Rachel Wood που δεν αφήνει υπονοούμενα με το ανδρόγυνο look της αφού την δίπλευρη σεξουαλικότητά της την έχει δηλώσει μεγαλόφωνα και δημοσίως φόρεσε cigar παντελόνι και γιλέκο κατάσαρκα, με κόκκινες τιράντες να σπάνε τη μονοτονία του ανθρακί, όλα Dolce Gabbana. Σκαρφάλωσε στις γόβες της, συνόδευσε το masculine outfit με κοσμήματα και αξεσουάρ Jack Vartanian, έκοψε τα μαλλιά της κοντά και καρφίτσωσε το μυστηριώδες και μονίμως κάπως ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη της. Ακριβώς όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα. Τη βασίλισσα της Λουιζιάνα, στην αυτοκρατορία των βαμπίρ.