To jacket της Τζένης Μπαλατσινού από το 2000 είναι στυλάτο και 20 χρόνια μετά

To jacket της Τζένης Μπαλατσινού από το 2000 είναι στυλάτο και 20 χρόνια μετά

Αυτό το χακί parka δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

H Τζένη Μπαλατσινού είναι με γυναίκα με ιδιαίτερη αίσθηση της μόδας που την χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική και οι διαχρονικά κομψές επιλογές σε ό,τι αφορά το στυλ και τις δημόσιες εμφανίσεις της. Και αυτό δεν είναι κάτι πρόσφατο, αλλά έμφυτο. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που είναι από τον Απρίλιο του 2000 στη Μύκονο, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεγε πάντα κομμάτια minimal που δείχνουν επίκαιρα ακόμα και 20 χρόνια μετά την αγορά τους. Συγκεκριμένα την βλέπουμε εδώ με χακί track pants και ασορτί parka το οποίο θεωρείται must have για την φετινή άνοιξη!

Ένα είδος πανωφοριού που πλέον μπορεί να τοποθετηθεί στην κατηγορία των «κλασικών και απαραίτητων» για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και η Τζένη το είχε εντάξει στο casual look της με κομψό και ανεπιτήδευτο τρόπο, πολύ καιρό πριν. Μία ακόμα απόδειξη της θεωρίας του «less is more» που μας προτρέπει να επενδύουμε σε minimal κομμάτια και καθαρές γραμμές, επιβεβαιώνεται με τον πιο chic τρόπο.

Αν δεν έχεις ήδη, λοιπόν, ένα χακί parka στην γκαρνταρόμπα σου μόλις βρήκες ποια θα είναι η επόμενη online αγορά σου. Συνδύασέ το με ένα basic, γκρι T-shirt και το αγαπημένο σου denim παντελόνι και θα είσαι καλοντυμένη κάθε μέρα… όσα χρόνια και αν περάσουν!
Δες επίσης: Δέκα πολύχρωμες φούστες που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις μόλις βγεις από το σπίτι

TZENI MPALATSINOY


Photo credit: ΝDP