Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τις γόβες της Meghan Markle σχεδόν στη μισή τιμή

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τις γόβες της Meghan Markle σχεδόν στη μισή τιμή

Βρήκαμε πώς θα αγοράσεις το αγαπημένο παπούτσι της Δούκισσας του Σάσεξ σε τρομερή έκπτωση.

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τις μέρες που θα κυκλοφορούμε με τα ανάλαφρα, ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια μας. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου αυτήν τη στιγμή, είναι τα ψηλά τακούνια. Εξάλλου, όταν οι μέρες σου έχουν καθημερινό δρομολόγιο από το κρεβάτι, στο ψυγείο και πίσω στο κρεβάτι ξανά, γιατί να ασχοληθείς με τον πόνο και τα βάσανα που προκύπτουν φορώντας γόβες στιλέτο;

Παρόλα αυτά όταν τα αγαπημένα τακούνια της Meghan Markle τα οποία συνήθως κοστίζουν 750 δολάρια, πωλούνται σε απίστευτη έκπτωση, όλοι οι κανόνες πηγαίνουν στο βρόντο. Η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ εξακολουθεί να έχει σοβαρή επιρροή στις αγοραστικές μας συνήθειες, ίσως λίγο παραπάνω τώρα που επιστρέφει στο Χόλιγουντ.

meghan2

Τα εν λόγω παπούτσια είναι οι γόβες Deneuve της Aquazzura, που αποτελούν εδώ και χρόνια τη βασική επιλογή της Meghan για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Τα έχει όχι σε ένα, όχι σε δύο, αλλά σε τρία χρώματα (μπεζ, μαύρο και μπλε, για να είμαστε ακριβείς). Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να τις φορά στον γάμο του Charlie van Straubenzee (καλύτερος φίλος του πρίγκιπα Χάρι από την εφηβεία και νονός του μικρού Archie) καθώς και στο βασιλικό tour στη Νέα Ζηλανδία. Είναι γεγονός πως οι γόβες Deneuve έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι από την ντουλάπα της 38χρονης. Τώρα μπορούν να προστεθούν και στη δική σου, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

shoes1

Deneuve pumps- Aquazzura

Οι κλασικές γόβες Deneuve της Markle βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο Shopbop. Δυστυχώς, τα διαθέσιμα νούμερα μειώνονται και όσο περισσότερο περιμένεις, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις στα χέρια σου τα αγαπημένα παπούτσια της πρώην δούκισσας.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com