Η Anne Hathaway, η Tracee Ellis Ross και η Halle Berry τόλμησαν το #PillowChallenge

Η Anne Hathaway, η Tracee Ellis Ross και η Halle Berry τόλμησαν το #PillowChallenge

Ολοένα και περισσότερες celebrities αποδέχονται τη νέα πρόκληση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλές αγαπημένες μας stars ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατ' οίκο περιορισμό, αποδέχονται τη πρόκληση του #PillowChalenge που έχει κάνει κυριολεκτικά χαμό στο Instagram κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Οι τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά έρχονται και φεύγουν, αλλά η επιθυμία μιας celebrity να επιδείξει στους θαυμαστές το καυτό σώμα της, δεν σταματάει ποτέ. Αρκετές ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Halle Berry, Tracee Ellis Ross και Anne Hathaway, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το viral αυτό trend και να ποζάρουν στο φακό φορώντας μονάχα τα απαραίτητα.


https://www.instagram.com/p/B_Ac0guDdtY

«Γνωρίζετε ήδη ότι δεν θα μπορούσατε να με κρατήσετε από το #PillowChallenge», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Αν αφιερώνεις έστω και λίγα λεπτά της ημέρας σου στο Instagram, σίγουρα θα πρόσεξες πως ολοένα και περισσότερες γυναίκες από το χώρο του θεάματος επιλέγουν να βγάλουν τα πολυτελή και επώνυμα ρούχα τους και ως αντάλλαγμα να πάρουν το #PillowChallenge λουκ που αποτελείται από ένα αφράτο μαξιλάρι και μία ζώνη.

Η 53χρονη Halle Berry ήταν από τις πρώτες που αποδέχτηκαν την πρόκληση, επιλέγοντας να ποζάρει περήφανα στο πίσω μέρος του κήπου της φορώντας ένα κομψό μαύρο μαξιλάρι σε συνδυασμό με καπέλο ηλιοθεραπείας, ζώνη και ένα ζευγάρι γόβες λουστρίνι.


https://www.instagram.com/p/B_OHIYklFRu

Η Tracee Ellis Ross συμμετείχε επίσης πρόσφατα, ποστάροντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια ιδιαίτερη φωτογραφία της μέσα στο σπίτι.

Η Anne Hathaway μπορούμε να πούμε ότι πρωτοτύπησε αφού επίλεξε να αποτίσει φόρο τιμής στην αφίσα της ταινίας The Princess Diaries, φορώντας ένα μπλε μαξιλάρι, μεγάλα ακουστικά, μαύρα γυαλιά ηλίου, δερμάτινα μποτάκια και το λαμπερό της χαμόγελο.


https://www.instagram.com/p/B_SYSIDFjwT

Εμείς είμαστε σίγουρες ότι πολλές επώνυμες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και στο άμεσο μέλλον θα μας χαρίσουν πολλά αξιοζήλευτα #PillowChallenge λουκ.