To πουκάμισο της Ελένης Μενεγάκη κοστίζει λιγότερο από 35 Ευρώ και είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη

To πουκάμισο της Ελένης Μενεγάκη κοστίζει λιγότερο από 35 Ευρώ και είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη

Δες πώς μπορείς να το αποκτήσεις.

Η χθεσινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της στον Alpha, μόνο απαρατήρητη δεν μας πέρασε. Το αντίθετο. Το street cool σύνολο που επέλεξε μας κέντρισε την προσοχή όχι μόνο γιατί είναι ευκολοφόρετο και πρακτικό, αλλά και γιατί είναι μία κομψή, casual επιλογή για αυτές τις ημέρες της άνοιξης που θα βγούμε επιτέλους από το σπίτι και μπορεί να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Όπως θα δεις αναλυτικά και στην gallery, η πανέμορφη παρουσιάστρια, συνδύασε ένα σκούρο denim παντελόνι από τον Οίκο Dsquared με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα Mourtzi και το must have item της σεζόν: ένα χακί πουκάμισο American Eagle. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει τώρα έκπτωση, κοστίζει 34,30 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ. Μπορεί να φορεθεί και με τον απλό και πολύ κομψό τρόπο που το φόρεσε η Ελένη αλλά και ανοιχτό πάνω από T-shirt και mini φούστα, μέσα από pencil skirt, ακόμα και δεμένο πάνω από lingerie φόρεμα.

Ένα κομμάτι που θα αποδειχθεί «κλειδί» για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου και μπορεί να γίνει τώρα δικό σου σε μία λογική τιμή. Για να αντιγράψεις το look της αγαπημένης μας παρουσιάστριας χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία…
Δες επίσης: To trick για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με όποιο παντελόνι και αν φορέσεις

https://www.instagram.com/p/B_e3MMKpg8C