To τζιν πουκάμισο που φόρεσε η Meghan Markle στα γενέθλια του Archie «έκρυβε» ένα μήνυμα υποστήριξης

Διονυσία Καλαποθαράκου
To τζιν πουκάμισο που φόρεσε η Meghan Markle στα γενέθλια του Archie «έκρυβε» ένα μήνυμα υποστήριξης

H Meghan Markle στο video που ανέβασε με τον γιο της για να γιορτάσουν τα πρώτα του γενέθλια, φοράει κάτι από το αγαπημένο της αμερικανικό fashion brand.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν για πρώτη φορά η Meghan Markle παρακολούθησε το US Open φορώντας ένα λευκό πουκάμισο από το δημοφιλές, αμερικανικό brand J. Crew, τα media αντιλήφθηκαν την ιδιαίτερη σχέση που έχει η Δούκισσα του Sussex με ένα από τα πιο δημοφιλή streetwear label στον κόσμο. Και αυτή η «σχέση» επιβεβαιώθηκε και πολλές φορές ακόμα. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φόρεσε ένα denim shirt dress J.Crew, ενώ και στο ταξίδι της στο Cape Town, στο πλαίσιο της επίσημης περιοδείας του ζευγαριού στην Αφρική, εμφανίστηκε με μία midi ριγέ φούστα από το ίδιο label.

Αυτή «η σχέση» όμως φαίνεται πως θα τελειώσει άδοξα καθώς το brand J.Crew ανακοίνωσε την χρεωκοπία του τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της τρομακτικής μείωσης των εσόδων του εν μέσω πανδημίας. Και η Meghan θέλησε να το «αποχαιρετήσει» με τον τρόπο της φορώντας στο σημερινό video που ανέβασε αγκαλιά με τον γιο της Archie για να γιορτάσουν τα πρώτα του γενέθλια, το denim πουκάμισο που βλέπεις παρακάτω και μπορείς να το βρεις εδώ.

Η Markle, όπως θα δεις και στο video, έχει αγκαλιά τον Archie -o oποίος μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του, Πρίγκιπα Harry- του διαβάζει το παραμύθι «Duck!Rabbit!» και έχει συνδυάσει το κλασικό, αυτό jean item με ένα λευκό, denim, φαρδύ shorts. Tα μαλλιά της τα έχει πιάσει ένα απλό messy bun σαν και αυτό που κάνουμε όλες όταν χαλαρώνουμε μέσα στο σπίτι και είναι πολύ ελαφριά και φυσικά βαμμένη. Μία στυλιστική επιλόγη που δείχνει πως η Meghan μένει «πιστή» σε ό,τι αγαπάει μέχρι το τέλος!
Δες επίσης: Τα πρώτα μαγιό είναι εδώ και φέρνουν μαζί τους το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/B_2CDdrnysH