Βρήκαμε το μαγιό με ιριδισμούς που φόρεσε πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian

Βρήκαμε το μαγιό με ιριδισμούς που φόρεσε πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian

To brand λέγεται «Hunza G» και μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα online.

H καραντίνα της Kim Kardashian, όπως και πολλά άλλα πράγματα στην καθημερινότητά της, ίσως κύλησε λίγο πιο ωραία από της μέσης Ελληνίδας. Και αυτό γιατί ήταν αποκλεισμένη σε μία βίλα στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Kanye West και τα παιδιά τους και από εκεί οργάνωνε όλες τις επιχειρηματικές της κινήσεις. Δηλαδή ασχολούταν με τη νέα συλλογή του brand της με shapewear και εσώρουχα, SKIM, με την σειρά ομορφιάς της KKW Beauty, αλλά και με το νέο άρωμα που πρόκειται να κυκλοφορήσεις ενώ ταυτόχρονα έκανε και κάποια γυρίσματα για το reality που είναι βασισμένο σε εκείνη και τις αδερφές της, το «Keeping Up with the Kardashians».

Ανάμεσα σε όλα αυτά βρήκε λίγο χρόνο να κάνει μία βουτιά στην παραλία του Μαλιμπού φορώντας ένα μαγιό που μας τράβηξε την προσοχή. Το sexy bikini της ανήκει στο brand Ηunza G, μπορείς να το βρεις εδώ και κοστίζει 155 Ευρώ. Είναι από λούρεξ υλικό γι’ αυτό βλέπεις στη φωτογραφία να κάνει λαμπερούς ιριδισμούς, βγαίνει σε οne size έκδοση λόγω της ελαστικότητάς του και έχει μία ενδιαφέρουσα αντίθεση ανάμεσα στο «μικροσκοπικό» σλιπ του και το «κανονικό» top του!

To βουργουνδί χρώμα του είναι ένα από τις πιο κομψές και σοφιστικέ επιλογές που μπορείς να κάνεις για τη φετινή σου «μεγάλη έξοδο» στις παραλίες και ακόμα και αν δεν θες να αποκτήσεις το ίδιο ακριβώς μαγιό με την Κim, κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πρότασή της πριν κάνεις την επόμενη αγορά σου. #ηκιμξερει
Δες επίσης: Δέκα τάσεις στα γυαλιά ηλίου που τώρα που βγήκαμε από το σπίτι μπορούμε να υιοθετήσουμε

https://www.instagram.com/p/B_2-VCpjbUW