7 φορές που η Emily Ratajkowski απογείωσε το στυλ της φορώντας… mini φόρεμα

7 φορές που η Emily Ratajkowski απογείωσε το στυλ της φορώντας… mini φόρεμα

Δες τις πιο chic & sexy εμφανίσεις του πανέμορφου μοντέλου και υιοθέτησε κι εσύ αυτήν την τάση!

Είναι νέα, ωραία και επιτυχημένη και φαίνεται ότι έχει μια τεράστια αδυναμία στα mini φορέματα. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει την Emily Ratajkowski, είτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να κάνει βόλτα με τον σκύλο της, είτε στο κόκκινο χαλί κάποιου μεγάλου event, φορώντας πάντα ένα συγκεκριμένο- διαφορετικό κάθε φορά- fashion item: ένα πολύ κοντό, sexy φόρεμα.

Η Emily, βέβαια, έχει κάθε λόγο να επιλέγει αυτό το ρούχο για τις εμφανίσεις της. Είναι πολύ ψηλή και διαθέτει εντυπωσιακά και καλλίγραμμα πόδια, που της επιτρέπουν – χωρίς αμφιβολία- να φορά τέτοια items στις καθημερινές ή επίσημες εξόδους της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Emily Ratajkowski συνδυάζει τα mini φορέματα με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και μέσα στο σπίτι υπάρχουν φορές που δεν τα αποχωρίζεται. Αδυναμία της, όπως θα δεις, είναι τα μονόχρωμα mini φορέματα.

Αν θες κι εσύ να υιοθετήσεις το στυλ της Emily Ratajkowski, μπορείς φέτος το καλοκαίρι να διαλέξεις ανάμεσα σε φλοράλ, σε minimal μονόχρωμα ή σε mini φορέματα με όγκους στα μανίκια και να αναδείξεις την πιο girly, παιχνιδιάρικη, αλλά και θηλυκή πλευρά του εαυτού σου! Μη διστάσεις να το εντάξεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου!

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton φόρεσε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα