Η Kate Middleton φόρεσε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα

Η Kate Middleton φόρεσε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα

Και φυσικά έγινε αμέσως sold out!

Η Kate Middleton έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «The Morning» με σκοπό να παρουσιάσει το νέο της φωτογραφικό project, «Hold Still», το οποίο σχετίζεται με την πανδημία του κορονοϊού.

Η Kate φόρεσε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Επέλεξε ένα φανταστικό μεταξωτό φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση με μοτίβο δέντρων από το βρετανικό brand Raey. Κι εφόσον γνωρίζουμε τη μεγάλη αγάπη της για τη φύση, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι εμφανίστηκε με αυτό το εντυπωσιακό, αλλά γήινο print. Φυσικά, το φόρεμα εξαντλήθηκε αμέσως, κυρίως, επειδή βρισκόταν σε έκπτωση και η τιμή του είχε μειωθεί από τις 495 λίρες στις 148.

https://www.instagram.com/p/B_5K0NcJbnU

Η Δούκισσα του Cambridge μέσω της πρωινής εκπομπής στην οποία εμφανίστηκε απηύθυνε κάλεσμα στο βρετανικό λαό να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε μία «ψηφιακή έκθεση» στο τέλος του χρόνου. Οι φωτογραφίες πρέπει να ανήκουν στις τρεις παρακάτω θεματικές: «Αρωγοί και Ήρωες», «Η νέα σου κανονικότητα» και «Πράξεις Καλοσύνης».

https://www.instagram.com/p/B_4KJWuFuan

Το κοινοτικό έργο της Kate Middleton, «Hold Still», σε συνεργασία με το National Portrait Gallery, θα παρουσιάσει την εικόνα του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου, δημιουργώντας ένα συλλογικό πορτρέτο του έθνους, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ανθεκτικότητα και τη γενναιότητα, το χιούμορ και τη θλίψη, τη δημιουργικότητα και την καλοσύνη, την ανθρώπινη τραγωδία και την ελπίδα εν μέσω καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/B_4ou65I7mi

Στην ερώτηση για το πώς αντιμετώπισε την καραντίνα, η Δούκισσα είπε: «Ωραία, ευχαριστώ. Είναι εξαιρετικά. Είμαι βέβαιη ότι βιώνετε το ίδιο εσείς και οι οικογένειές σας. Είμαστε κολλημένοι ξανά στην κατ’ οίκον εκπαίδευση. Είναι πραγματικά στιγμές άνευ προηγουμένου. Αλλά όχι, είμαστε καλά, σας ευχαριστώ που ρωτάτε».

Η Κate αποκάλυψε επίσης ότι διατηρεί επαφές με άλλα μέλη της οικογένειας μέσω του FaceTime σε καθημερινή βάση.

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να υιοθετήσεις το maternity look της Katy Perry μόνο με 17 Ευρώ