Δεν γίνεται να μην σου πηγαίνει το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Δεν γίνεται να μην σου πηγαίνει το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Και σου εξηγούμε το γιατί.

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε μέρα είναι εντυπωσιακή, αλλά στη σημερινή της εκπομπή κυριολεκτικά έλαμπε. Στην αρχή σκεφτήκαμε πως θα είναι κάτι που άλλαξε στο μακιγιάζ της ή το γεγονός του ότι άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της. Στη συνέχεια όμως προσέξαμε λίγο καλύτερα το φόρεμά της και καταλάβαμε πως δεν κολακεύει μόνο την Ελένη, αλλά κάθε διαφορετικό, γυναικείο σωματότυπο. Το σιέλ, midi φουστάνι της ανήκει στο brand Forebelle και βγαίνει σε μία από τις must have, παστέλ αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού, αυτό του ανοιχτού γαλάζιου.

Έχει ντεκολτέ, αλλά όχι πολύ βαθύ cleavage, έτσι μπορεί να φορεθεί και από κοπέλες με μικρό αλλά και με μεγάλο μπούστο χωρίς να δείχνει υπερβολικά sexy. Το μήκος του είναι επίσης ενδιάμεσο, σταματάει στα μισά της γάμπας, πράγμα που κολακεύει όλα τα ύψη και η γραμμή του είναι ίσια, χωρίς όμως να είναι πολύ στενό αλλά ούτε και loose. Koινώς τόσο το design του όσο και το χρώμα του είναι δύσκολο να μην πηγαίνουν σε κάποια όσο πήγαιναν και στην Ελένη στη σημερινή της εκπομπή!

Το μυστικό άλλωστε για να προσθέσεις ένα διαχρονικά κομψό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου είναι να αποφύγεις τα extravagant σχέδια και να ποντάρεις σε απλές γραμμές και κομψές μονοχρωμίες. Έτσι θα πάρεις φέτος ρούχα που θα τα φοράς για πολλά χρόνια ακόμα.
Δες επίσης: Aυτές οι πολύχρωμες φούστες θα σου φτιάξουν και τη διάθεση και το στυλ

https://www.instagram.com/p/CAU4-P7J0DH