Aυτές οι πολύχρωμες φούστες θα σου φτιάξουν και τη διάθεση και το στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτές οι πολύχρωμες φούστες θα σου φτιάξουν και τη διάθεση και το στυλ

Δέκα νέα σχέδια για να διαλέξει όποιο σου ταιριάζει.

Mία printed φούστα μπορεί να γίνει αυτό που λέμε -εκτός των ελληνικών ορίων- «style fixer». Μπορεί, δηλαδή, να φορεθεί με ένα μονόχρωμο κορμάκι ή με ένα λευκό ή μαύρο T-Shirt και να αλλάξει, πάντα προς το καλύτερο, ολόκληρο το look σου. Μία φούστα σε κλασικά καρό και ριγέ μοτίβα, μία fashionable επιλογή σε abstract prints ή μία ρομαντική, maxi, floral δημιουργία, είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις ένα restart, όχι μόνο στην καθημερινότητά σου, αλλά και στην γκαρνταρόμπα σου, με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Οι πολύχρωμες φούστες έχουν ένα πολύ καλό στοιχείο ενδυματολογικής ευελιξίας, ανάλογα με τα παπούτσια που θα επιλέξεις να τις συνδυάσεις, μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ. Με flat σανδάλια δείχνουν αέρινες και πολύ νεανικές πριν τη δύση του ηλίου και με πέδιλα και ένα λεπτό blazer ή denim jacket, φοριούνται με επιτυχία μετά από αυτήν.

Βρες στην παρακάτω gallery το κομμάτι που ταιριάζει στο δικό σου στυλ αλλά και στον σωματότυπό σου (σε άλφα γραμμή αν θες να τονίσεις τη μέση και να «κρύψεις» την περιφέρεια, σε πλισέ στυλ αν είσαι petite και σε ίσια αν θες να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά) και κάνε το πιο funky update στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!
Δες επίσης: Fashion Guide: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια από όλα τα αγαπημένα μας ελληνικά brands