H Μαρία Σολωμού μόλις φόρεσε το must have μαγιό της σεζόν

H Μαρία Σολωμού μόλις φόρεσε το must have μαγιό της σεζόν

To σχέδιο και το χρώμα του ταιριάζουν σε όλες για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

H Mαρία Σολωμού ανέβασε χθες μία φωτογραφία με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όχι, μελαχρινή ηθοποιός δεν «έκανε καραντίνα» σε κάποιο νησί και ούτε έχει ξεμείνει εκεί παίρνοντας από τώρα μία γερή δόση καλοκαιριού. Μέχρι το μπαλκόνι της βγήκε για να ποζάρει φορώντας μόνο ένα μαύρο ολόσωμο και το πλατύγυρο, ψάθινο καπέλο της. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, όπως έγραψε και η ίδια στο caption της ανάρτησής της «ούτε πρόλαβε να μαυρίσει ούτε να πάει διακοπές, το μαγιό της ήθελε να 'εγκαινιάσει' που το έχει από πέρυσι και δεν έχει καταφέρει να το χαρεί».

Και πολύ καλά έκανε γιατί το συγκεκριμένο one-piece με το sexy cut out στο πλάι και τον έναν ώμο, είναι από τα must have για το καλοκαίρι του 2020. Το σχέδιο της Μαρίας ανήκει στο ελληνικό swimwear brand, MaaBoo, και μπορείς να το βρεις εδώ, ενώ παρόμοια με αυτό υπάρχουν και σε διάφορα economy shops δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να το αποκτήσουν.

Το κομψό χρώμα του σε συνδυασμό με το sexy, αλλά διακριτικό κόψιμό του, το κάνουν ιδανικό για όλους τους σωματότυπους. Το πλαϊνό άνοιγμα ουσιαστικά αφήνει ακάλυπτα τα πλευρά και τη μέση, δεν «αποκαλύπτει» καν τους κοιλιακούς, ενώ η one-shoulder γραμμή του είναι από τις πιο κομψές για μαγιό αλλά και tops. Mία εξαιρετική επιλογή για ένα καλοκαίρι που περιμένουμε με αγωνία!
Δες επίσης: 10 ζευγάρια εσπαντρίγιες που δεν θα θες να αποχωριστείς λεπτό όλο το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CAVWyqQAKWp